Acasa Front „Ola Kala” sau ” toate bune”, o experiență fără shaorma în centrul Ploiestiului

„Ola Kala” sau ” toate bune”, o experiență fără shaorma în centrul Ploiestiului

2 min read
0
0
527

Îți e dor de vacanță și de zilele petrecute pe malurile Mediteranei? Mai avem ceva de așteptat până la vară! Până atunci, noi îți recomandăm un restaurant fast-food cu specific grecesc în Ploiesti

Trecand prin zona centrala a orasului, am descoperit locatia „OLA KALA”!

Vopsita intr-un albastru purpuriu ” Ola Kala” se face remarcata prin look-ul sau unic ce te trimite cu gandul la insoritele plaiuri Elene.

Am intrat! Am fost întâmpinați de proprietarul localului cu salutul ” Oala kala” ce am aflat ulterior ca în limba greaca înseamnă ” toate bune”. Am studiat meniul și am observat o varietate mare de produse.

Foto: Șefu’

 

Am comandat cate ceva, iar șeful locației a tinut sa ne explice ca absolut toate felurile de mâncare sunt pregătite cu ingrediente naturale.

Ne-a spus ca brânzeturile, măslinele sau celelalte ingrediente sunt aduse direct din Grecia iar in local bineînțeles că nu lipsește savuroasa bere Mythos. Vreau sa specific aici ca au inclusiv mâncare pentru vegetarieni. Delicioasa! Am gustat-o!

Primirea, ambianța, designul restaurantului, ne-a oferit, sincer, o experiența unica pe durata șederii noastre, asa ca ne-am bucurat ca am putut avea, in sfarsit, o alta opțiune in afara de „șhaorma noastră de toate zilele”.

Unde se afla?

Locația se afla peste drum de Curtea de Apel – ”fostul Tribunal”, str. Stefan cel Mare, nr.1.

P.S.

Acesta nu este un articol publicitar ci reflecta experiența editorului!

Ola Kala!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…