Acasa Front Nu mai avem gaze rusesti! Putin raspunde la sanctiunileoccidentului! Astazi a taiat furnizarea de gaze catre vestul Europei!

Nu mai avem gaze rusesti! Putin raspunde la sanctiunileoccidentului! Astazi a taiat furnizarea de gaze catre vestul Europei!

1 min read
0
0
795

Potrivit companiei care operează datele de la granița dintre Polonia și Germania, furnizarea de gaz rusesc prin conducta Yamal-Europa (Belarus – Polonia – Germania) a fost oprită marți. Reuters precizează că fluxurile de gaz prin celelalte conducte, inclusiv Nord Stream 1 prin Marea Baltică, erau stabile marți dimineață.

Reamintim, exact în urmă cu o săptămână, Rusia amenința cu întreruperea aprovizionării cu gaze naturale către Germania și avertiza că prețul țițeiului va ajunge astfel la peste 300 de dolari, din cauza sancțiunilor din partea țărilor occidentale.

Potrivit Bloomberg, prețurile gazelor naturale au început să scadă recent pe fondul vremii blânde și a fluxurilor constante din Rusia. Temperaturi peste medie sunt prognozate în nordul Europei săptămâna viitoare, atenuând temerile că orice întrerupere a aprovizionării cu gaz pe fondul războiului din Ucraina ar putea afecta piața în următoarele săptămâni.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Marea asfaltare! Bulevardul Independentei din Ploiesti, o lucrare aproape de final unde-ti rupi mașina peste gurile de canal

De ceva vreme pentru decongestionarea traficului rutier, în orașul Ploiești, s-a luat deci…