Acasa Front Noi nemulțumiri în legătură cu modul de lucru al comisarului Laurențiu Drăghici, șeful Biroului Rutier Ploiești

Noi nemulțumiri în legătură cu modul de lucru al comisarului Laurențiu Drăghici, șeful Biroului Rutier Ploiești

4 min read
0
0
671

Biroul de Poliție Rutieră Ploiești si-a făcut un obicei din a intra în atenția opiniei publice cu scandaluri declanșate din interior. De fiecare data se pare ca șefii de birou se remarca prin fapte ce sunt în neconcordanta cu funcția pe care o dețin.

Mai mulți polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au contactat redacția Mediasud.ro pentru a sesiza faptul că în cadrul biroului exista nemulțumiri majore față de modul de lucru al comisarului Laurențiu Drăghici, șeful acestei structuri.

Potrivit acestora, domnul Drăghici “recomanda” să nu se aplice legea pentru alte sancțiuni atunci când sunt acțiuni ordonate pe anumite prevederi legale dinainte stabilite. Modul în care acesta comunica cu subalternii este deja cunoscut, in acest sens în iunie 2021 mai mulți polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au depus sesizări la Biroul Control Intern al Poliției Prahova cu privire la comportamentul comisarului Laurențiu Drăghici.

Mai nou distinsul șef amenință cu evaluările anuale pe oricine nu răspunde pozitiv la „recomandările” sale. Pe principiul ” pixul e la mine” agenții trebuie sa ia poziția de „drepti”, daca nu, orice comentariu poate aduce polițistului subaltern o evaluare „nesatisfăcătoare” vis-a-vis de munca depusa pe parcursul anului.

Aceasta modalitate de „a face treabă” nu face bine imaginii Poliției Rutiere Ploiești, iar domnul comisar Laurențiu Drăghici ar trebui să-și schimbe atitudinea și să înțeleagă că toți polițiștii sunt niste angajați la stat, nu la firma personala, cu o leafă lunară plătită de contribuabil fie că acești angajați se intituleaza: comisar, subcomisar, inspector sau agent. O schimbare de atitudine ar fi benefica tuturor celor care activează în cadrul Biroului Rutier Ploiesti. Abordările de genul celor relatate mai sus nu au făcut bine nici unui angajat din structura superioara, putem înșira aici toată șefia poliției care mai devreme sau mai târziu a sfarsit-o prost cu astfel de comportamente. Sunt exemple multiple și în cadrul IPJ Prahova.

P. S. Munca de calitate și randamentul nu se face în stres sau in presiune, acesr lucru ar trebui predat structurilor de conducere în cadrul unor cursuri de psihologie.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…