Acasa Front Marius Manolache, antrenorul ploiestean de juniori, cel care l-a descoperit pe Ianis Stoica, atacantul FCSB

Marius Manolache, antrenorul ploiestean de juniori, cel care l-a descoperit pe Ianis Stoica, atacantul FCSB

3 min read
0
0
334

Ianis Stoica (19 ani), atacantul celor de la FCSB, a impresionat în tricoul roșalbaștrilor în acest sezon, și, se pare, a atras atenția cluburilor din străinătate, iar unul dintre acestea este Arsenal care a trimis chiar o ofertă pe numele jucătorului, refuzată însă de Gigi Becali.

Puțin știu însă că atacantul FCSB a fost descoperit la Ploiești de talentatul antrenor pentru juniori,  Marius Manolache, un antrenor cu fler și un bun îndrumător în tainele fotbalului.

Acesta își desfășoară activitatea în cadrul Centrului de Copii și Juniori al clubului  Petrolul unde începând cu anul 2010 pana în 2016 l-a avut ca elev pe copilul fostului jucator Pompiliu Stoica, Ianis Stoica.

Multi copii talentați au urmat cursurile în centrul de copii și juniori al clubului nostru, dar Ianis s-a evidențiat și am crezut în traseul lui ascendent catre lumea profesionista a fotbalului. Ii urmăresc și acum evoluțiile și ma bucur pentru fiecare succes al sau! Ii prevăd un viitor mare” a declarat Marius Manolache pentru mediasud.ro

In ceea ce privește munca de antrenor, Marius Manolache ne-a mai destăinuit câteva secrete din activitatea sa” Copiii nu trebuie sa perceapa fotbalul ca pe o activitate stresanta sau impusa. Au destule impuneri venite de la scoala sau din mediul familial. Cu cat copilul se antreneaza mai destins din punct de vedere mental, cu atat va progresa mai mult. Prezenta parintilor la antrenament poate fi un stimul pentru copil, in masura in care parintii doar il incurajeaza si nu se implica dand indicatii sau certandu-l. In acel moment influenta parintilor devine nociva pentru copil deoarece el trebuie sa isi multumeasca atat parintii cat si antrenorul.”

Pe terenul rafinăriei Vega din Ploiești unde se desfășoară sedintele de antrenament conduse de Marius Manolache, talentații prichindei încearcă sa-l impresioneze prin daruire și talent, dar el prin rigurozitatea sa încearcă sa impună elevilor seriozitate și disciplina și totodată sa le insufle dragostea pentru fotbal.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…