Acasa Cultură CE ” PANA MEA” MAI VEDEM PE NETFLIX?

CE ” PANA MEA” MAI VEDEM PE NETFLIX?

4 min read
0
0
165

Marea majoritate dintre noi avem Netflix. Avem sau am avut HBO, dar sigur avem Netflix. Multi am pacalit HBO atunci cand pe cunoscuta platforma s-a difuzat The Games of Thrones. Eu unul, dupa, am renuntat. De multe ori avem tendinta de a renunta chiar si la Netflix, dar e la moda si e greu sa faci asta. Din puzderia de titluri nu gasim nimic care sa ne satisfaca. Intrebam in stanga si-n dreapta ce mai e de vazut. De fiecare data cei care vin cu sugestii incep cu niste ” hit-uri” pe care bineanteles, le-am vizionat. Mai e ceva de vizionat pe platforma Netflix sau dezamagirea capata proportii? Voi veni astazi cu o propunere!

Diamante neșlefuite, regizat de frații Safdie, cu Adam Sandler în rolul principal

Uncut Gems/ Diamante neșlefuite, un nou film A24. Filmul este regizat de Benny și Josh Safdie, creatorii filmului Good Time, din 2017, un thriller în care veți pornii alături de Robert Pattinson într-o călătorie antrenantă. Personajul central din Diamante neșlefuite este Adam Sandler, cunoscut pentru filmele The Waterboy, Big Daddy și The Wedding Singer. Acest vibrant thriller polițist al cineaștilor de succes Josh și Benny Safdie îl urmărește pe  Howard Ratner (Adam Sandler), un bijutier newyorkez șarmant, aflat în permanență în căutarea următorului pont. Când face o serie de pariuri  riscante care ar putea duce la un câștig neașteptat de mare, Howard trebuie să mențină echilibrul între afaceri, familie și adversarii care-l înconjoară din toate părțile, fără a pierde din vedere câștigul. Filmul a câștigat la Florida Film Critics Circle Awards premiul pentru Cel mai bun scenariu original, la New York Film Critics Circle Awards frații Safdie au fost desemnați cei mai buni regizori, iar Adam Sandler a luat trofeul pentru cel mai bun actor la North Carolina Film Critics Association.

Ca o ultima recomandare va informez ca trebuie sa va inarmati cu mult calm pentru ca filmul este mult prea alert, iar personajul vorbeste pe un ton ridicat iritand mai sles in partea de inceput, rabdarea spectatorului.

Vizionare placuta!

Mai cititi pe mediasud

Prostituția este o meserie periculoasa! Curvele o mai iau si pe „coajă”

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Cultură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Campanie electorala, la Ploiesti, in ritm de Hip Hop

Am gasit pe contul de YouTube Robuu, o melodie de susținere pentru Razvan-Toma Stanciulesc…