Acasa Front Maestrul ploiestean Stelu Felix deschide portile Clubului Sportiv Felix Kombat Gym, pentru initierea copiilor in tainele kickboxing-ului

Maestrul ploiestean Stelu Felix deschide portile Clubului Sportiv Felix Kombat Gym, pentru initierea copiilor in tainele kickboxing-ului

2 min read
0
0
1,125

Sportul are nevoie de copii, așa cum și copiii au nevoie de sport!

Maestrul şi antrenorul ploiestean Stelu Felix, deschide porțile Clubului Sportiv Felix Kombat Gym, pentru grupe de copii, băieți și fete, care doresc inițierea in tainele kickboxing-ului.

Stelu Felix este antrenorul care i-a pregătit (spre marea performanţa) pe Amansio Paraschiv, Cristiana Mongol Stancu, Pasniciuc Costel.

 

Acum sub îndrumarea lui se afla un sportiv care promite multe Alex Voicu – multiplu campion naţional şi campion european de kickboxing.
Clubul Sportiv Felix Kombat Gym pleacă de la un concept unic prin care poţi obţine deconectare de la stresul zilnic, prin exerciţii specifice sportului de contact si deasemenea antrenamentele vor intari increderea cursantilor in propriile forte, odata cu asimilarea disciplinei experimentate în cadrul orelor de kickboxing, unde socializarea nu va lipsi în cadrul grupului, aceasta fiind o latura importantă a ședințelor conduse de maestrul SteluFelix.
În cadrul înscrierilor se vor contura doua grupe. Una cu fetite și băieți cu vârste între 6-14 ani și alta începând de la +14.
Detaliile le puteți obține pe messenger în privat accesând pagina de Facebook: Stelu Felix sau la tel: 0725639283
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…