Acasa Front La Biroul Rutier Ploiesti se lucreaza ca-n anii ’90! Ofiterii isi arata slugarnicia fata de smecherii orasului declansand cercetari fata de agentii care-i sanctioneaza

La Biroul Rutier Ploiesti se lucreaza ca-n anii ’90! Ofiterii isi arata slugarnicia fata de smecherii orasului declansand cercetari fata de agentii care-i sanctioneaza

3 min read
0
0
665

Aflam pe surse ca “managerul” Biroului Rutier Ploiesti loveste din nou. Asa cum v am relatat in editii anterioare si de aceasta data seful Biroului Rutier Ploiesti “s-a implicat” in activitatea de constatare si sanctionare a contraventiilor savarsite de conducatorii auto dar nu in sensul legal al cuvantului, ci tocmai invers.

Asa ca am fost informați ca un politist din cadrul Biroului Rutier si a permis sa sanctioneze pe sotul unei doamne comisar sef, soț care este la rândul lui seful unui serviciu din cadrul Prefecturii Prahova care în postura sa de conducător auto a adus amenințări agentului rutier.

În ziua imediat urmatoare, amenintarea a fost pusa in practica in sensul ca seful Biroului Rutier a solicitat unui ofiter din cadrul biroului sa intocmeasca un material de cercetare prealabilă pe numele agentului de politie sub motivul ca procesul verbal a fost intocmit gresit.

Putem spune ca cele constatate in strada cat si amenintarile proferate de conducatorul auto au fost integistrate cu aparatura “body cam” din dotare(in cazul in care structura de control intern a IPJ Prahova, DGA sau o unitate de parchet au nevoie de probe) la fel ca si in alte cazuri.

Constatare

Noi cetatenii avem iluzia ca politia își face datoria, ca aplica legea conform normelor în vigoare fără a tine cont de statutul social. Gresit! La Biroul Rutier Ploiești serviciul in sprijinul legii se desfășoară ca-n anii ’90, atunci când conducatorii auto care cunoșteau comandanți de prin cadrul IPJ ului, urlau la politist: ” vrei sa te mut?!!!”

Poate nu peste mult timp vom asista la situația în care agentul care îndrăznește sa retina un permis de conducere unui ” boss” il va duce personal acasă,  asa cum umileau șefii proprii angajați înainte și imediat după revoluție, asta pentru a-și arata puterea pe care o au și totodata umila slugărnicie fata de smecheri.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…