Acasa Front Klaus Iohannis a luat o amenda de 5000 lei

Klaus Iohannis a luat o amenda de 5000 lei

1 min read
0
0
159

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa PSD, acuzând partidul condus de Marcel Ciolacu de faptul că vrea „să dea Ardealul ungurilor”. „Incredibil ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD-ul a ajutat UDMR-ul să treacă prin Camera Deputaților o lege care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD, este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României. În timp ce noi, eu, Guvernul, ne luptăm cu pandemia de coronavirus, PSD-ul, marele PSD, se luptă în birourile secrete ale Parlamentului ca să dea Ardealul ungurilor”, a spus Iohannis, pe 29 aprilie.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a constatat că declarațiile lui Klaus Iohannis din 29 aprilie constituie discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională si a aplicat presedintelui o amenda in valoare de 5000 lei.
Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis va contesta amenda în instanță, întrucât o consideră ”profund politică”.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Ratacirea de pe indicatoare! Casa de Cultură „a încurcat borcanele”

Casa Pionierilor încă mai stăruie în mintea unora, dar Casa de Cultură a Municipiului, pân…