Acasa Front Intr-o inregistrare audio, adjunctul IPJ Caraș-Severin, comisarul șef de poliție Coman Aurel isi abuzeaza subalternii! Infuriat acesta a mutat in alta localitate un birou rutier intreg

Intr-o inregistrare audio, adjunctul IPJ Caraș-Severin, comisarul șef de poliție Coman Aurel isi abuzeaza subalternii! Infuriat acesta a mutat in alta localitate un birou rutier intreg

3 min read
0
0
160

Se cunoaste faptul ca in Ministerul de Interne nu a apus inca dictatura ofiterilor superiori asupra politistilor incomozi. Inca nici acum acestor angajati ai statului nu le este teama sa intervina asupra subalternilor cu scopul de a-i ține departe de conducătorii auto cu influență în județ și de patronii firmelor ”preferențiale” astfel încât să nu-i mai sancționeze pentru încălcarea legislației în vigoare, desi presa e plina de informatii cu persoane anchetate pentru trafic de influenta si abuz in serviciu.

In materialul de mai jos veti auzi o inregistrare audio in care adjunctului IPJ Caraș-Severin, comisarul șef de poliție Coman Aurel recurge la amenințarea polițiștilor incomozi (chiar dacă activitatea acestora este una foarte bună-peste 100 de infracțiuni la regimul rutier constatate în flagrant), precizându-le inclusiv că îi va muta în altă localitate în care să-și desfășoare activitatea, scopul fiind, în condițiile date, acela de a nu mai deranja cercurile relaționale ale șefilor din poliție cu patronii firmelor „preferențiale„ sau cu oamenii politici din județ. Poate fiind un material audio ” aude de aceasta data si DNA”.

 

Pentru ca s-a saturat de insubordonarea politistilor care in ciuda presiunilor acestia continua sa-si faca datoria, comisarul șef de poliție Coman Aurel a mutat tot Biroul Drumuri Naționale și Europene care avea sediul în incita Poliției Orașului Băile Herculane, în sediul Poliției Muncipiului Caransebeș care este situat la o distanță de 75 de km de localitatea Băile Herculane, astfel încât polițiștii să fie nevoiți să piardă aproximativ o oră pentru a se echipa și pentru a li se efectua instructajul premergător intrării în serviciu, fiind astfel ”poziționați” la o distanță considerabilă față de patronii firmelor ”preferențiale” care distrug drumurile publice prin intermediul mașinilor de mare tonaj.

Cum ar zice al predecesor al comisarului șef de poliție Coman Aurel, comisarul Aurelian Soric: CASE CLOSED!

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …