Acasa Front În Prahova fenomenele meteo au lasat 6.728 de consumatori fara electricitate

În Prahova fenomenele meteo au lasat 6.728 de consumatori fara electricitate

2 min read
0
0
99

Mai mulţi copaci, dar şi stâlpi de electricitate au fost doborâţi de vântul puternic în mai multe localităţi ale judeţului Prahova, în contextul codurilor meteorologice de vreme rea, iar peste 6.700 de consumatori nu beneficiază, miercuri dimineaţă, de electricitate, relatează Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în cursul serii şi al nopţii pentru degajarea apei de pe carosabil la Sinaia, în zona Cumpătu, pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă inundată la Sinaia, dar şi pentru degajarea unor copaci doborâţi de vânt la Sinaia, Româneşti, Balta Doamnei, Miroslăveşti, Poiana Câmpina şi Ploieşti.

De asemenea, mai mulţi stâlpi de electricitate au căzut pe carosabil la Pleaşa, fiind solicitată intervenţia ISU.

Primarul staţiunii Buşteni, Mircea Corbu, anunţa, marţi seară, că mai multe zone au fost afectate din cauza ploii torenţiale, iar reţeaua de canalizare a oraşului nu face faţă debitului mare de apă acumulat.

Fenomenele meteorologice au afectat 78 de puncte de transformare, iar 20 de localităţi nu au electricitate, fiind afectaţi 6.728 de consumatori, mai arată ISU.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …