Acasa Front Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

2 min read
0
0
396

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a comisarului-șef de poliție Dorin Rotaru, bănuit că a divulgat informații sensibile sau a permis accesarea acestora de către persoane neautorizate. De asemenea, acesta este acuzat și de favorizarea făptuitorului, instigare la fals intelectual și compromiterea intereselor justiției.

Pe lângă acesta, este trimisă în judecată în stare de libertate și Bianca Elena Dîmbu, ofițer în cadrul biroului de resurse umane, bănuită de fals intelectual.

Comunicatul integral al DNA:

În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 446/VIII/3 din 19 mai 2022, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Brașov au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar a inculpatului ROTARU DORIN, la data faptelor comisar șef de poliție și șef al Biroului surse umane de informații și investigații din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Brașov, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunilor de:
– folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (două fapte),
– compromiterea intereselor justiției,
– instigare la fals intelectual,
– favorizarea făptuitorului,

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Revoltă printre proprietarii de cai! Deșeurile asfaltice de la lucrările din zona Gării de Sud sunt depozitate printre grajdurile de la Hipodromul Ploiești

De câteva zile, printre proprietarii de cai de la Hipodromul Ploiești mogneste o adevărată…