Acasa Front In Ploiesti se efectueaza lucrari de refacere a spatiilor destinate iubitorilor de animale

In Ploiesti se efectueaza lucrari de refacere a spatiilor destinate iubitorilor de animale

2 min read
0
0
121

In zona strazii Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiesti, echipele Serviciului de Gospodarire Urbana efectueaza lucrari de reparare ce vin in sprijinul iubitorilor de animale pentru companie.

Măsura reprezintă o soluție ca deținătorii de câini să poata ieși la plimbare in siguranta fără să-i deranjeze pe ceilalți vizitatori ai parcului. Astfel, angajații S.G.U. efectueaza lucrări de refacere a gardului ce delimiteaza spatiul destinat acestor activitati.

Deasemenea in urma dispozițiilor municipalității, angajații societății au intervenit in zona pietonală a Parcului Nichita Stănescu din Ploiesti pentru demontarea modulelor, amplasate în perimetrul foișoarelor.

Si pentru ca traversam o perioada cu zile caniculare, parcurile și grădinile publice raman o prioritate in agenda de lucru a S.G.U. aceste zone reprezentand locurile de relaxare preferate pentru cetatenii orasului Ploiesti.

Personalul societății execută lucrări de completare, cu rigle, a structurii băncilor amplasate în parcurile și grădinile publice din municipiu, pentru ca cei ce prefera plimbarile in zonele verzi ale municipalitatii sa se bucure de momente de relaxare binevenite pe toata perioada verii

Foto: parc Cuza Vodă

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Inregistrarea video in care manelistul Costel Biju ” ameninta” cu farmece un politist din comuna Paulesti

Cunoscut in lumea manelistilor sub numele de Costel Biju, celebrul cantaret a trecut de cu…