Acasa Diverse Gabriela Firea:” tata bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama”

Gabriela Firea:” tata bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama”

3 min read
0
0
554

Gabriela Firea s-a născut la Bacău este a doua dintre cei patru copii ai familiei Vrânceanu. Mama, pe nume Veronica, a fost vânzătoare, iar tatăl era muncitor necalificat pe șantier. Aceasta mai are și două surori, pe Nela și Angelica, și un frate, Ionel, scrie wikipedia.ro. În anul 1993, Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995. După decesul soțului, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are 2 copii – David Petru (2012) și Zian Mihail (2015). Datorită problemelor cu băutura, în 2016, Gabriela Firea, împreună cu restul familie rămase la Bacău, au decis să-l interneze la un azil de bătrâni, unde de altfel a și locuit până în momentul decesului.

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie şi adolescenţa. Mama era vânzătoare şi tata muncitor necalificat, pe şantier. Stăteam şase inşi într-un apartament cu două camere. Mama şi-ar fi dat şi sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut. Muncea de dimineaţă până seara, era extraordinar de harnica şi de optimistă. N-aş putea să am aceleaşi cuvinte de laudă pentru tata. (…) Avea mari probleme cu băutura şi, normal, cu serviciul. (…) Bea foarte mult şi ne bătea şi pe noi, copiii, şi pe mama.

Până la urmă, am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul ca eu am convins-o pe mama să divorţeze. Aveam 14 ani”, a povestit Firea.

Mai puteti citi pe mediasud.ro

În Prahova e noaptea minții! Tot căcatul de pe Valea Prahovei se duce în râul Prahova și nimeni nu stie nimic!

Detalii pe link

În Prahova e noaptea minții! Tot căcatul de pe Valea Prahovei se duce în râul Prahova și nimeni nu stie nimic!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actiune de salvare a unui cațeluș lovit de o mașină pe Autostrada A3 București-Ploiești

Astazi pe Autostrada A3 București-Ploiești,  in jurul orei 12, a avut loc un eveniment rut…