Acasa Diverse Fiul lui Ilie Dumitrescu, consumator de droguri. A fost prins la volanul masinii dupa ce a consumat substante interzise

Fiul lui Ilie Dumitrescu, consumator de droguri. A fost prins la volanul masinii dupa ce a consumat substante interzise

3 min read
0
0
115

Ilie Dumitrescu trece prin momente grele. Băiatul său a fost prins drogat la volan în cursul serii trecute. Tânărul s-a ales cu dosar penal la doar 22 de ani din cauza evenimentului.

Toto Dumitrescu a fost prins drogat la volan, conform prosport.ro. Totul s-a petrecut în cursul serii trecute, în jurul orelor 04:00, la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinant. Acesta se deplasa pe drumuri publice sub influența unor substanțe psihoactive. Conducătorul vehiculului a fost testat cu Drug Testul, iar rezultatul a fost pozitiv pentru două substanțe. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost condus de către oamenii legii la sediul INML, unde i-au fost recoltate mai multe probe.

Pe numele fiului analistului sportiv s-a deschis un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 din alin. 2 din Codul Penal și riscă închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă penală. Dosarul urmează să ajungă în instanță, ulterior judecătorul având ultimul cuvând asupra cazului aferent. Dacă inculpatul se află la prima abatere, poate scăpa doar cu amendă. Sursa citată anterior arată că celebrul model ar fi consumat cocaină și canabis. Ilie Dumitrescu Jr. cunoscut drept Toto în lumea mondenă și în cea a modei, este fiul fotbalistului Ilie Dumitrescu și al fostului model Letiția Badea.

Rezultatul a fost pozitiv pentru două substanțe
„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal” Comunicat Poliția Română.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…