Acasa Front EXIT POLL OFICIAL alegeri locale 2020 Ploiești. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora si cine ar putea câștiga Primăria Ploiești

EXIT POLL OFICIAL alegeri locale 2020 Ploiești. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora si cine ar putea câștiga Primăria Ploiești

1 min read
0
0
391

Ora 15:00. Prezența la vot în județul Prahova este de 28.46%. În total, au votat 186.125 de alegători.

Cetățenii județului Prahova își aleg azi primarii, consilierii locali, președintele de consiliu județean și consilierii județeni în cadrul alegerilor locale din acest an. La Primăria Ploieștiului, lupta se anunță încinsă între PSD și aliații săi și partidele de dreapta. Primele estimări ale rezultatelor vor fi prezentate la ora 21.00 într-un EXIT POLL oficial.

Urnele s-au deschis la ora 7.00 și se vor închide la ora 21.00, atunci când ar urma să apară și estimările unui EXIT POLL realizat de CURS și Avantgarde. La Primăria Ploiești, PNL și USR-PLUS au făcut alianță și îl susțin la primărie pe fostul edil de acum 8 ani, Andrei Voloșevici, iar PSD și Pro România pe Cristian Ganea, actual viceprimar.
La șefia Consiliului Județean se vor înfrunta Bogdan Toader – PSD -PRO România PPU-SL, respectiv Iulian Dimitrescu – PNL-USR-PLUS.

Informarie libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O reușită a administratiei locale Campina! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a apropbat proiectul pentru construirea unei săli de sport, la Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu”

Astăzi, 14 aprilie 2021, a fost semnat contractul, în valoare de 16.260.252,36 lei, pentru…