Acasa Diverse Dupa ce mediasud.ro a publicat informatia despre incidentul de pe cursa Tarom in care a fost implicat Serban Huidu, am primit pe adresa redactiei un drept la replica

Dupa ce mediasud.ro a publicat informatia despre incidentul de pe cursa Tarom in care a fost implicat Serban Huidu, am primit pe adresa redactiei un drept la replica

2 min read
0
0
200

Şerban Huidu este un moderator de radio şi televiziune, devenit celebru cu emisiunea Cronica Cârcotaşilor, pe care a realizat-o iniţial la radio, apoi la canalul de televiziune Prima TV.

Dupa aparitia in spatiul on-line a informatiei in care site-ul mediasud.ro arata un incident mai putin placut, petrecut pe o cursa Tarom, unde celebrul prezentator a avut un rol important, am primit pe adresa redactiei un drept la replica din partea vedetei. Îl publicam integral si fara alte comentarii:

„Femeia nu avea masca peste gura ci la barbie. Noi aveam deja 2 ore cu măștile pe fata. Nu am făcut nici un scandal monstru ci am rugat-o sa își pună masca din respect pentru toți ceilalți pasageri.

Când i-am spus sa își pună masca femeia a răbufnit ” e ala Huidu îmi spune sa pun masca”. Primele doua rugăminți nu au fost ale mele ci ale undei doamne din spatele meu. Pe care doamna s-a făcut ca nu le aude.
În rest e exact cum ati scris.” a precizat Serban Huidu
Iata stirea initiala
Detalii pe link:
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…