Acasa Front De ce haituieste Primaria Ploiesti soferii care parcheaza in spatele magazinului Winmark

De ce haituieste Primaria Ploiesti soferii care parcheaza in spatele magazinului Winmark

3 min read
0
0
350

Datele furnizate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) arată că parcul auto național avea la finalul anului trecut 7,6 milioane de autoturisme. Cu aceste cresteri exponentiale se confrunta Ploiestiul oras in care traficul rutier a devenit un calvar.

Cum a decis administratia locala sa rezolve aceasta situatie? A montat indicatoare cu „Oprirea interzisa” pe toate artele din municipiu. Practic in oras nu se poate opri regulamentar decat in zona trotuarelor unde s-a stabilit de catre municipalitate ca se poate stationa contra unei taxe.  Practic NU se poate parca legal in Ploiesti pentru ca la ore de varf nu gasesti loc de parcare in zona centrala. Primaria Ploiesti nu tine cont de numarul in crestere al automobilelor inmatriculate in Prahova si nu ia in considerare o reevaluare prin care sa relaxeze interdictiile de oprire mai ales in locurile unde practic traficul rutier nu este ingreunat.

Un exemplu este pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, in spatele magazinului Winmarkt, unde circulatia se desfasoara intr-un singur sens.

In zona se afla un scuar unde practic autoturismele parcate nu incurca traficul rutier , insa primaria Ploiesti a considerat ca celor care stationreaza acolo sa le fie blocate rotile de catre firma SGU Ploiesti, asa ca desi mini parcarea nu are nici o treaba, dar absolut nici o treaba cu traficul rutier zona a ajuns o zona de vanatoare pentru agentii SGU,  desi legislatia rutiera specifica faptul ca pe strazile cu sens unic se poate parca daca traficul se desfasoara pe o banda, ceea ce se intampla in acea zona. De mentionata este ca pe toate arterele cu sens unic din oras, dar absolut pe toate se poate parca regulamentar, insa nu pe Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Dragi edili, luati in considerare acea zona parcare si reglementati stationarea cu sau fara plata si toata lumea va fi multumita, avand in vedere lipsa acuta a acestor locuri din oras. Inainte sa stabilim amenzi sa venim in intampinare cu variante….

O reconfigurare din partea primariei a locurilor unde sun amplasate indicatoarele „Oprirea interzisa” vor ajuta cu siguranta la detensionarea nervoasa a contribubililor posesori de permis.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …