Acasa Diverse DANA BUDEANU DESPRE PRIMA ÎNTÂLNIRE CU ILIE DUMITRESCU

DANA BUDEANU DESPRE PRIMA ÎNTÂLNIRE CU ILIE DUMITRESCU

2 min read
0
0
375

Dana Budeanu cunoscuta stilista a devenit cunoscuta in urma colaborarii sale cu postul Protv. Dupa ce acestia au concediat-o postarile sald de pe Youtube au devenit virale. Iata ce spune in una dintre inregistrari unde povesteste prima ei intalnire cu Ilie Dumitrescu:

„Trebuie să vă povestesc ceva cu Ilie Dumitrescu. Normal că el nu își va aduce aminte. Eu eram un nimeni atunci, cum sunt și acum. El juca la Tottenham, iar eu mergeam în fiecare vară în acei ani la Londra, la niște cursuri Cambridge de engleză, împreună cu fratele meu.

Eram într-un autobuz cu fratele meu, iar la un moment dat l-am văzut pe Ilie Dumitrescu. Am așteptat să încetinească autobuzul și am alergat repede spre el. Ne-am dus repede, iar eu aveam o pungă cu cireșe. M-am oprit și i-am spus «Bună ziua!». Fratele meu era paralizat. Ne-a dat autograf și mi-a spus «Îmi dați si mie niște cireșe?». I-am zis să ia toată punga. Și chiar mi-a luat toată punga.

Ilie Dumitrescu este foarte ocupat de aspectul vestimentar. Este un fotbalist autodidact, a vrut foarte mult să învețe tot. Este un sportiv care a vrut enorm să evolueze din toate punctele de vedere și a reușit. Este extrem de îngrijit și îl felicit”, a afirmat Dana Budeanu.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Stiati ca in Romania exista „Podul lui Dumnezeu”?

Podul lui Dumnezeu din comuna mehedinţeană Ponoare este unul dintre cele trei poduri natur…