Acasa Diverse Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu a creat un joc pe Android in care el este personajul principal

Cunoscutul interlop clujean Nelson Mondialu a creat un joc pe Android in care el este personajul principal

2 min read
0
0
189

Nelson Mondialu învârte banii pe degete, lucru care nu mai este o noutate pentru nimeni. Interlopul renumit din Cluj mărturisește despre sume uriașe cu foarte mare ușurință.

Acest lucru arată că este obișnuit să primească teancuri substanțiale, tot timpul. Întrebarea care se poate pune este ce sumă câștigă lunar Nelson Mondialu?

Acesta a vorbit despre câștiguri pe contul său de Youtube. El menționează o sumă colosală. Nu mai puțin de 147.000 de euro. Interlopul din Cluj s-a lăudat cu un model de Hublot din aur pe care doar Florin Salam și Alex Bodi îl mai dețin.

Inteligenta sa sclipitoare i-a adus o grămadă de bani datorita conturilor pe care le are pe rețelele de socializare. Mai nou acesta a lansat un joc ” Nelson Mondialu” care poate fi găsit pe orice Android in Magazin Play și care cu siguranță ii va rotunjii conturile celebrului interlop. Cei care îl vor descarca vor manevra un personaj care se numește chiar ” Nelson Mondialu” și care se va exprima exact cu vocea cunoscutului clujean.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…