Acasa Front Conform unei decizii judecatoresti, criminalul unei fete din Prahova nu mai trebuie sa plateasca sotului victimei daune de 50.0000 de euro

Conform unei decizii judecatoresti, criminalul unei fete din Prahova nu mai trebuie sa plateasca sotului victimei daune de 50.0000 de euro

3 min read
0
0
476

Soţul Florentinei Mădălina Niţoc, femeia în vârstă de 35 de ani, ucisă în toamna anului trecut de amant, a pierdut 50.000 de euro reprezentând daune morale pe care le ceruse în instanţă tânărului care l-a lăsat văduv.

Curtea de Apel Ploieşti a considerat că acordarea ”reparaţiei” morale soţului victimei nu este justificată, atâta vreme cât Florentina plecase de acasă cu intenţa de a-şi reface viaţa. Instanţa a apreciat că aceşti bani ar fi reprezentat o ”îmbogăţire fără just temei” pentru bărbatul de care femeia ucisă se despărţise în fapt.

Pe fondul cauzei, Tribunalul Prahova a admis plata daunelor morale, în valoare de 50.000 de euro, către bărbatul femeii ucise, dar decizia a fost atacată la instanţa superioară chiar de către criminal.

Vor primi despăgubiri morale în valoare totală de 100.000 de euro cei doi copii ai femeii omorâte. Instanţa a pus deja sechestru pe averea criminalului.

Florentina Mădălina Niţoc a fost ucisă în septembrie 2019 de către Cristian Anton (26 de ani), tânărul alături de care intenţiona să-şi refacă viaţa.

Cei doi aveau o relaţie de aproximativ un an, doar că Florentina ascunsese multe informaţii din trecutul său.

Îi spusese lui Cristian că are doar 28 de ani şi îi ascunsese faptul că este măritată şi are doi copii din două relaţii anterioare.

Peste aceste minciuni, aflate din vecini, Cristian nu a putut să treacă si si-a dat o ultimă întâlnire cu Florentina în centrul Ploieştiului, apoi au plecat împreună către o zonă retrasă din comuna Cosminele unde a sugrumat-o și a aruncat-o intr-o prăpastie.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…