Acasa Front CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG PRAHOVA PREZENT LA LA EVENIMENUL „DECIZIILE TALE – RESPONSABILITATEA TA”

CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG PRAHOVA PREZENT LA LA EVENIMENUL „DECIZIILE TALE – RESPONSABILITATEA TA”

1 min read
0
0
84

Miercuri, la invitația Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova prin Complexul de Servicii Comunitare „Echilibru” Ploiești, Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova a participat la evenimenul intitulat „Deciziile tale – Responsabilitatea ta”.

În cadrul întâlnirii au fost realizate activități interactive, ocazie cu care au fost prezentate efectele si consecințele consumului de droguri asupra sănătății. Totodată au fost abordate noțiuni privind legislația în domeniul drogurilor, incidența traficului si consumului ilicit de droguri.

Tinerii prezenti și-au exprimat opiniile privind fenomenul consumului de droguri realizând scenete de teatru și poezii.

La eveniment au participat 40 de tineri aflați în serviciile rezidențiale și în sistemul de asistență maternală, reprezentanți ai autorităților locale din Comuna Brazi și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploiești.

Sursa:Comunicat CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE ANTIDROG PRAHOVA

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…