Acasa Diverse Cazul ” Gerota” a fost clasat! Nu sunt probe ca fostul politist a infectat personalul

Cazul ” Gerota” a fost clasat! Nu sunt probe ca fostul politist a infectat personalul

1 min read
0
0
118

Parchetul General clasează dosarul „Gerota”, în care era cercetat un fost șef din Poliția Română, care ar fi răspândit coronavirus, prin faptul că nu a recunoscut că a călătorit în Israel.

Procurorii spun că nu există argumente științifice de acuzare a fostului ofițer. Nu se poate dovedi ca personalul nu a fost infectat inainte de intalnirea cu fostul politist.

„Urmare probatoriului administrat nu s-a putut stabili cert, cu argumente științifice, împrejurarea în care persoana internată s-a infectat și dacă aceasta a fost sau nu sursa infectării cvasi-generalizate din Spitalul de Urgență „Profesor Doctor Dimitrie Gerota”.

În lipsa altor testări, realizate asupra altor pacienți, vizitatori, personal medical, anterior sau în perioada internării persoanei vizate, sursa „inițială” de SARS-COV-2 din Spitalul de Urgență „Profesor Doctor Dimitrie Gerota” rămâne nesigură, variantele teoretice – imposibil de înlăturat la un nivel de certitudine impus de standardul de probațiune utilizat în procesul penal – fiind nenumărate”, potrivit unui comunicat al Parchetului.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…