Acasa Diverse Carla s Dreams, Irina Loghin si Maria Dragomiroiu vor fi prezenti la Zilele Orasului Baicoi

Carla s Dreams, Irina Loghin si Maria Dragomiroiu vor fi prezenti la Zilele Orasului Baicoi

1 min read
0
0
392

Autoritățile locale din Baicoi pregătesc o nouă ediție a Zilelor Orașului, pe 24, 25 și 26 iunie unde sunt așteptați să concerteze artiști de renume, cap de afiș fiind Maria Dragomiroiu, Irina Loghin și Carla s Dreams.

Zilele Băicoiului imbraca intreg orasul in sarbatoare. Il imbraca din cap pana-n picioare cu muzica pentru toate varstele, il imbraca cu buna dispozitie cat cuprinde si il mai imbraca cu evenimente care mai de care mai diversificate. Asa cum este cazul aniversarilor oricaror persoane, si in cazul orasului Brasov acesta trebuie sarbatorit cum se cuvine si tratat regeste pe durata a 3 zile.

Pe 24 iunie, pe scenă vor urca Maria Dragomiroiu, Mario Fresh, Monica (Angels) și Nicu Albu. În ziua de 25 iunie sunt așteptați să concerteze Carla s Dreams, Fabian Sanchez, Irina Loghin, Dinamita, dar și Lorin Stănescu, iar în ultima zi de festival vor încânta publicul prezent Jador, Claudia Ghițulescu, Marius Văduva și Gabriel Dumitru.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Revoltă printre proprietarii de cai! Deșeurile asfaltice de la lucrările din zona Gării de Sud sunt depozitate printre grajdurile de la Hipodromul Ploiești

De câteva zile, printre proprietarii de cai de la Hipodromul Ploiești mogneste o adevărată…