Acasa Front Ca natie, nu resușim sa aliniem gurile de canal la nivelul soselei

Ca natie, nu resușim sa aliniem gurile de canal la nivelul soselei

2 min read
0
0
245

Am înțeles, e greu să faci autostrăzi, e infernal de complicat să construiești școli sau spitale și, în general, nu prea puteți cu infrastructura. Că nu vă duce capul sau nu vreți, dracu’ știe, nici nu mai contează. Băi, dar nici măcar niște guri de canale nu puteți să aliniați la nivelul șoselei, boss?

Vă jur, în țara asta 99.99% dintre gurile de canal sunt ori la 5-10 centimetri sub nivelul asfaltului, ori la 10-15 deasupra. Practic, zici că absolut toate au fost puse de niște băieți care sunt pe mână cu proprietarii de service-uri auto și cu producătorii de bucșe și capete de bară.

Nu există gură de canal în țara asta peste care să nu dai din greșeală și să nu strângi din cur la volan întrebându-te dacă ai scăpat cu janta întreagă sau tre’ să tragi pe dreapta să faci pana.

Rușii dacă ar veni să ne invadeze, n-ar reuși să treacă nici de Rădăuți, nici n-ar apuca să intre pe E85, că i-ai vedea cu tancurile aliniate pe marginea șoselei, din zece în zece metri, cu șenilele sărite. Alții trimit sateliți în spațiu, noi ar trebui să trimitem un capac de canal. Și doua bucșe. Plm…

Și nu mă faceți să încep și discuția despre trecerile de cale ferată.

mihaivasilescublog.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

De ce nu trage politistul cu pistolul? In cazul de la Buzau pistolul era prea mult pentru astfel de interventii, iar bastonul era prea putin

Cazul activistului civic agresat intr-un sat din Buzau de fata cu politia arata cat de vul…