Acasa Front Accident extrem de grav soldat cu ranirea unui agent de politie rutiera

Accident extrem de grav soldat cu ranirea unui agent de politie rutiera

2 min read
0
0
312

Astazi 16.11.2020, pe autostrada A3 București – Ploiești, in zona km 12, catre Bucuresti, a avut loc un accident deosebit de grav in care a fost implicat un achipaj de politie rutiera.

Un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială M.A.I. care se afla pozitionata pe banda unu cu luminile pornite si incadrata cu pioni fluorescenti, deoarece la fata locului avusese loc o tamponare soldata cu pagube materiale. In timp ce unul dintre agenti intocmea documentatia pe capota masinii, un autoturism al carui conducator auto se uita pe telefon a intrat in plin in autospeciala care in urma impactului a aruncat agentul de politie aflat in fata sa peste șanțul de scurgere aflat in dreapta autostrazii.

Impactul s-a soldat cu rănirea gravă a  lucratorului din cadrul Biroului de Poliție A3 și cu avarierea autospecialei M.A.I.. Traficul rutier pe A3, pe sensul către Ploiești a fost restricționat. Politistul a fost transportat la Spitalul Floreasca unde a intrat in operatie. In cauza s-a deschis dosar penal.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…