Acasa Front Aparatul Drugtest isi dovedeste inca o data inutilitatea! Rezultatele analizelor de urină pentru politistul prahovean testat pozitiv la cocaina, au arătat ca acesta nu a consumat substante interzise

Aparatul Drugtest isi dovedeste inca o data inutilitatea! Rezultatele analizelor de urină pentru politistul prahovean testat pozitiv la cocaina, au arătat ca acesta nu a consumat substante interzise

2 min read
0
0
215

Cu ceva timp in urma, mai exact în data de 18 august, în presa, a apărut informația despre un agent de la Poliția Rutieră Prahova care a fost găsit pozitiv la consum de cocaină, chiar la intrarea în serviciu. După rezultatul testării agentul nu s-a ales încă cu un dosar penal deoarece s-au așteaptat rezultatele probelor biologice, care astăzi au arătat ca angajatul M.A.I. nu a consumat substanțe interzise. Proba de urină a confirmat că polițistul nu a consumat cocaină.

Rezultatul analizelor a aratat o valoare NEGATIVĂ și pentru celelalte substante: amphetamine, barbiturice, benzodiazepine, cocaină, cannabis, methadonă, opiacee și fenciclidină.

Aceasta situație jenanta pentru Ministerul de Interne arata încă o data cât de neconcludent este aparatul Dugtest folosit de agenți pentru testarea conducătorilor auto și cu cata ușurință angajații M.A.I. întocmesc dosare penale pe baza unui aparat, care nu pentru prima data afișează rezultate eronate, rezultate ce-i trimit pe cei testati în sfera penală.

Deasemenea surse judiciare ne-au explicat că în realitate testarea cu aparatul Drugtest nu este una concludenta, fiind nevoie de analize medicale mult mai performante pentru a dovedi că o persoană chiar a consumat droguri.

Inclusiv imaginea unor persoane publice, cum ar fi: Victor Slav, Margherita de la Clejani, fiul lui Ilie Dumitrescu…etc, a fost ” șifonată” în urma erorilor aparatului Drugtest.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…