Acasa Eveniment Angajatii SGU Ploiești încalcă legea în mod repetat fără a fi sacționați de nici o autoritate publică! Din ignoranța față de lege, își postează ilegalitațile chiar pe pagina de Facebook

Angajatii SGU Ploiești încalcă legea în mod repetat fără a fi sacționați de nici o autoritate publică! Din ignoranța față de lege, își postează ilegalitațile chiar pe pagina de Facebook

4 min read
0
0
179

SGU informeaza cetățenii municipiului Ploiești cu privire la faptul că Biroul Blocări, Ridicări, Desființări continuă atât activitatea de blocare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe raza orașului, cât și cea de verificare a respectării normelor prevăzute de lege în cadrul parcărilor administrate de catre societate.
Numai ca ignoranta fata de lege a angajatilor SGU este maxima, pentru ca inclusiv pe pagina oficiala de Facebook acestia posteaza o fotografie in dispret fata de lege.

Avem in imagine doua autoturisme aflate parcate ilegal. Una este sanctionata, cealalta nu! Cealaltă bineânțeles este autoutilitara SGU!

Pe angajatii societatii platite de contribuabili nu-i atinge bratul lung al legii. Daca cineva a parcat unde „nu trebuie” imediat apar ” de la blocari” sa ” te puna la punct”, dar fara ca autoturismul din dotare al SGU sa fie parcat conform legii.

Daca si cei de la politia rutiera se feresc sa opreasca in locuri nepermise, de multe ori fiind sanctionati pentru alegerea facuta, cei de la ” blocari” sunt peste regulamentul de aplicare a sanctiunilor rutiere. In cel mai mare dispret atunci cand vor sa monteze sau sa deblocheze o roata, o fac cu incalcarea aceleasi contraventii.

Asa s-a intamplat si astazi 11.02.2020 pe strada Anton Pan in jurul orei 13.10.

Dupa o blocare facuta regulamentar a unui autoturism( căci nu blocarea este subiectul articolului) dispecerul SGU a fost sunat in jurul orei 12.45 de catre contravenient.

Persoana in cauza ( se poate auzi pe inregistrare) a specificat dispecerului ca are nevoie de deblocare, numai ca are rugamintea sa transmita echipajului care ajunge la fata locului sa parcheze regulamentar. Dar bineinteles ca cei care au ajuns, au parcat blocand calea de acces a unei proprietăți, sanctiune reglementata de OUG. Invatat cu modul de lucru ilegal, complet neinstruit dar pana la urma posesor de permis de conducere, conducatorul auto se face vinovat de urmatoarea contraventie:

Dar cine sa o aplice?

Nesanctionarea conducatorului autoutilitarei cu numarul PH 12 PDA, va fi un semnal de alarma negativ pentru cetatenii orasul platitori de taxe si impozite care sustin buna functionare a institutiilor bugetare locale. Sanctionarea acestuia va schimba modul de lucru si a celorlalte echipaje SGU care in timpul serviciului pe strazile orasului Ploiesti vor tine cont de reslectarea legii, in primul rand prin exemplul personal, in calitate de conducator auto.

Stiam ca TOTI SUNTEM EGALI IN FATA LEGII!! Sau la Ploiesti, nu……..

Vezi video

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…