Acasa Politică „AMERICANII AU ÎNCEPUT UN CONFLICT MILITAR ASASINÂND PRITR-UN ACT TERORIST UNUL DINTRE PRINCIPALII NOȘTRII GENERALI”

„AMERICANII AU ÎNCEPUT UN CONFLICT MILITAR ASASINÂND PRITR-UN ACT TERORIST UNUL DINTRE PRINCIPALII NOȘTRII GENERALI”

2 min read
0
0
119

Americanii „au început un conflict militar asasinând printr-un act terorist unul dintre principalii noştri generali. În acest caz, ce poate face Iranul? Nu putem rămâne tăcuţi, trebuie să acţionăm şi vom acţiona”, a afirmat vineri seară ambasadorul iranian.

„Va exista cu siguranţă o răzbunare, o răzbunare dură. Răspunsul la o acţiune militară este o acţiune militară. Cine, când şi unde o va face, viitorul o va spune”, a adăugat el.

Asasinarea într-un atac american cu dronă care a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Bagdad a arhitectului strategiei iraniene în Orientul Mijlociu, generalul Qassem Soleimani, şi a lui Abu Mahdi al-Muhandis, omul Iranului şi numărul doi al Hashd al-Shaabi (coaliţie de paramilitari irakieni pro-iranieni), a aruncat lumea în incertitudine şi a declanşat teama de o conflagraţie regională.

Teheranul a promis „o răzbunare dură în locul potrivit şi la momentul potrivit” pentru a răspunde morţii generalului său în atacul în care au fost ucise în total 10 persoane – cinci irakieni şi cinci iranieni.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PRAHOVA ÎN ACȚIUNE ȘI-A PREZENTAT CANDIDATUL PENTRU PRIMĂRIA PLOIEȘTI

Partidul Prahova în Acțiune a adus in fața cetățenilor candidatul propus din partea partid…