Acasa Front Primarul Ploieștiului vrea să inchidă piețele! Decizia nu va duce decât la o supraaglomerare a magazineleor cu propietari străini, pe care bineînțeles nu le poate închide!!

Primarul Ploieștiului vrea să inchidă piețele! Decizia nu va duce decât la o supraaglomerare a magazineleor cu propietari străini, pe care bineînțeles nu le poate închide!!

3 min read
0
0
291

Liberalul Adrian Dobre, primarul în funcţie al Ploieştiului, a anunţat într-o conferinţă de presă că nu va mai candida pentru un nou mandat şi că îşi doreşte să ajungă în Parlament, cel mai probabil în Senatul României.

Pana atunci insa, incearca  sa-si faca simtita prezența, pozând intr-un lider hotarat care are sub control situatia si care este gata sa ia decizii radicale in grija pe care o poarta cetatenilor.

Ca de obicei Adrian Dobre isi arata muschii in fața celor care n-au prea multe șanse in lupta cu statul. Dupa ce si-a dovedit neputinta cu marii rechini, orasul Ploiesti fiind poluat fara intrerupere de marile rafinarii, firmele de prelucrare a petrolului nici nu s-au sinchisit sa-l bage in seama, fapt ce a dus orasul intr-o zona de risc din cauza poluarii, acum bravul primar a devenit un dur ( cu cine?),  cu tăranii din piața centrală. Acolo unde distinsul Adrian Dobre a facut o vizita inopinata si a observat ca lumea a iesit conform orelor stabilite de guvern!

Oripilat ca cetatenii a iesit conform programului legal, a inceput sa tune si sa fulgere pe Facebook amenintand cu inchiderea!

E buna si inchiderea! E o masura de protectie!

Nu mai mancam! Din piata….normal….

Vom manca din supermarket!!!

Domnul primar a omis sa faca o vizita la supermarket intre 11:00 si 13:00, unde va constata cu stupoare ca este ” om peste om”, fiind perioada zilei cand guvernantii au permis accesul. DAR POȚI INCHIDE UN SUPERMARKET?😀NU! Poti inchide LukOil? NU!

Asa vi si ” fulgeri” prin piata aratandu-ti muschii pecupretelor! Decizia anuntata furios, pe Facebook,  de a inchide Halele Centrale nu va duce decat la o aglomerare a magazinelor cu propietari straini!

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru că a iubit pe cine nu trebuia

Blanche Monnier – sechestrată 25 de ani în camera sa, chiar de propria mamă, doar pentru c…