Acasa Diverse 17 autospeciale noi, rebrenduite, au intrat in dotarea Inspectoratului de Politie Arges

17 autospeciale noi, rebrenduite, au intrat in dotarea Inspectoratului de Politie Arges

3 min read
0
0
146

Schimbarea de imagine a M.A.I.,  anuntata de Marcel Vela, incepe sa dea roade. Autospecialele de politie proaspat colantate isi fac aparitia in inspectorate. Cei care au fost nemultumiti de lipsa identitatii nationale in designul culorilor, trebuie sa inteleaga ca nu este o alegere personala a celor din MAI asa cum pare, ci sunt rodul mondializarii, directia in care ne indreptam cu totii. Acest design in care nu apare emblema nationala face parte dintr-o strategie la nivel european. Toate politiile din tarile europene vor putea fi identificate cu usurinta datorita acestui plan de uniformizare a institutiei.

17 autospeciale noi au intrat în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, contribuind astfel la îmbunătăţirea capacităţii de răspuns, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a recepționat, astăzi, un lot de 17 de autospeciale noi, Dacia Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică şi rutieră, după cum urmează:
-1 la Serviciul Ordine Publică;
– 3 la secţiile urbane din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti;
– 5 la structurile de poliţie rutieră;
– 6 la structurile de ordine publică din mediul rural: Secţia de Poliţie Rurală Bascov, Secţia de Poliţie Rurală Drăganu, Secţia de Poliţie Rurală Poiana Lacului, Secţia de Poliţie Rurală Buzoeşti, Secţia de Poliţie Rurală Leordeni şi Postul de Poliţie Băiculeşti.
– 2 dintre cele 17 autospeciale vor fi în dotarea Biroului de Poliţie Autostrada A1.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după o grafică nouă.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii și din rezerva bugetară.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…