Acasa Front YO! TATAEE DE LA BUG MAFIA E PSD-IST!

YO! TATAEE DE LA BUG MAFIA E PSD-IST!

3 min read
0
0
131
  1. PSD are cel puțin un susținător din industria muzicală românească. Tataee de la BUG Mafia, pe numele său real Vlad Irimia, s-a declarat un socialist convins și a dezvăluit că de-a lungul timpului a pus ștampila pe partidul condus din ’90 până în prezent de figuri precum: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Susținerea pentru Partidul Social Democrat vine din lumea artistică, poate din partea unui cântăreț la care te așteptai cel mai puțin că ar alege varianta “de stânga”. Invitat la Prodcastul lui Micutzu solistul trupei BUG Mafia crede cu tărie în ideologie și a împărtășit opțiunile sale politice fără menajamente.

“Cu PSD-ul ne-a mers mai bine, scuze! (…) Când nu a mai existat cearta aia proastă, ăștia au avut o direcție cumva, când era Năstase, iar Ponta era șeful Corpului de Control, în 2000-2004. Aia a fost o perioadă bună, pentru că nu s-au schimbat taxele timp de 4 ani. Toată lumea  a putut să-și facă planuri de business pentru 4 ani. După ce au venit Băsescu și Tăriceanu și a început tot tămbălăul ăla, s-a dus în căcat. Se schimbau treburi serioase, nu mici. Te uiți pe graficele de la UE. În primul tur l-a votat pe Barna, deși sunt pesedist. Sunt socialist, dar votez cu PSD-ul. Stai liniștit, că nu pierd fanii. Și dacă-i pierd, să fie sănătoși! Înseamnă că nu erau fani Sunt socialist, nu comunist (…) Cu Ponta m-am cunoscut. Ponta e băiat foarte mișto. Am recunoscut public că mi-a plăcut de el. Da (n.r. – l-am și votat), tot timpul”, a mărturisit Tataee în emisiunea comediantului Micutzu.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vezi pe judete, cati tineri au votat la alegerile locale

Peste 1,8 milioane de tineri cu vârsta între 18 și 34 de ani au votat la alegerile locale,…