Acasa Diverse Un chinez în vârstă de 50 de ani , aleargă la concursuri de maraton in timp ce fumează non-stop

Un chinez în vârstă de 50 de ani , aleargă la concursuri de maraton in timp ce fumează non-stop

2 min read
0
0
116

Alergătorii de maraton sunt considerați unii dintre sportivii cei mai atenți la sănătate de pe planeta – dar nu și un alergător chinez cunoscut sub numele de „Unchiul Chen”, care a devenit viral pentru fumatul tigarilor în timp ce concurează.

Chen, în vârstă de 50 de ani, a finalizat recent Maratonul Xin’anjiang în Jiande, China , în timp ce a fumat non-stop pe parcursul evenimentului care a avut un parcurs de 42 de kilometri.

Fotografiile bărbatului din Guangzhou au devenit virale pe o aplicație de socializare chineză.

Chen a terminat pe locul 574 în general, cu un timp impresionant de 3:28:45 din aproape 1.500 de alergători.

Există, de asemenea, dovezi online că el aleargă și ultramaratoane, participând recent la unul cu o întindere de 50 km și la altul în care a alergat în timp ce fuma timp de 12 ore.

Se pare că Chen a devenit cunoscut și ca „Fratele Fumător” în cercurile alergătoare după un eveniment din 2017 în orașul Hangzhou.

Reacțiile la modalitatea de a alerga a incredibilul sportiv au fost amestecate – unii oameni salutându-i abilitățile, în timp ce alții cred că dă un exemplu prost.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au identificat în timp record un hoț care a acționat într-un magazin din zona centrala

Astăzi în incinta magazinului Shop&Go-Mega Image de pe str. Stefan Greceanu, a avut lo…