Acasa Economic Stiati de proiectul Earth.2? Are o crestere a valorilor asa de mare incat este comparat cu BITCOIN

Stiati de proiectul Earth.2? Are o crestere a valorilor asa de mare incat este comparat cu BITCOIN

13 min read
0
0
2,311

Putini dintre dumneavoastra au auzit de proiectul Earth.2.

Acest proiect va da sansa de a achizitiona terenuri virtuale la preturi mici si a le vinde la preturi mari. Cresterea preturilor la terenurile virtuale sunt in acest moment colosale.

Valoarea monedelor virtuale este data de tranzactionarea lor on-line deci acest proiect se pare ca va fi un succes garantat pentru cei care achizitioneaza in acest moment dale de pamant virtual ceea ce inseamna comparativ cu achizitionarea de monde virtuale. Insa fata de monedele virtuale aflate in piata in acest moment dalele de pamant virtual sunt intr-o crestere impresionanta astfel sansa celor care achizitioneaza acum la inceputul proiectului este ca pot cumpara la un pret mic si vinde la un pret foarte mare.

O investitie foarte mica acum iti poate genera profituri foarte mari in scurt timp.

Cati dintre noi nu visam ca am fi putut cumpara Bitcoini la pretul de cativa centi in momentul lansarii.

E de prefarat sa riscati cativa centi in aceasta faza a proiectului care se dovedeste a fi intr-o crestere extrem de mare, multi analisti comparandu-l cu Bitcoin.

Nimeni nu a putut prezice ce se va întâmpla odata cu aparitia monedelor virtuale și acum există mulți milionari în întreaga lume doar prin simpla detinere de Bitcoin.

Același lucru s-ar putea întâmpla în cele din urmă cu proiectul www.earth2.io, deoarece acum există destul de mulți oameni care au achiziționat terenuri. Dacă totuși ezitați, puteți începe cu sume mici. Există multe țări în care plăcile de teren costă doar 0,10 USD si care in acest moment este un preț foarte mic. Cheltuiți câțiva dolari și cumpărați o bucată din terenul dvs. virtual, care ar putea să vă coste acum 10 dolari pentru 100 de plăci si in scurt timp poate valora foarte mult având in vedere cresterea vertiginoasa pe care o genereaza Earth2.io.

De asemenea, puteți cumpăra primul dvs. teren cu 5% reducere folosind codul  0VFVEWYYYH.

Jocul este acum în faza 1, care se referă la cumpărarea, vânzarea și păstrarea terenurilor din această lume virtuală. Vă voi explica tot ce trebuie să știți despre pământ și ce să faceți cu el.

 

Cumpărarea terenului din rețea

Terenul poate fi achiziționat direct de pe hartă sau de la un alt jucător de pe piață. Achiziția se poate face direct din The Grid atunci când faceți clic pe Cumpărați teren după autentificare. Prețurile sunt diferite pentru fiecare țară și depind de numărul de vânzări și de piață. Când cumpărați terenuri din rețea, veți plăti întotdeauna valoarea de piață . Principalul avantaj este că puteți alege plăcile dorite.

 

Reducere pentru achiziție nouă

Când cumpărați terenuri din rețea, puteți utiliza codul de reducere de 5% OVFVEWYYYH, astfel încât să îl puteți achiziționa mai ieftin. Puteți copia mai jos codul de reducere pentru achiziția dvs.

Unde ar trebui să cumpărați terenuri noi

Nu există un răspuns clar în acest moment. Jocul este în stadiu incipient și majoritatea țărilor vor crește în cele din urmă prețurile. Cea mai scumpă țară este și probabil va fi pentru o lungă perioadă de timp SUA, astfel încât să puteți achiziționa unele plăci în SUA sau să alegeți o altă țară în tendințe, cum ar fi Marea Britanie, China, Japonia, Canada. Depinde de tine.

 

Clase de teren

Există trei clase principale de dale de teren în joc (poate 4, dar nu sunt sigur). Clasa 1, 2 și 3 . Plăcile de teren cu clasa 1 sunt cele mai valoroase, deoarece generează cel mai mare impozit pe venit și ar putea fi, de asemenea, mai importante și mai apreciate în următoarele etape. Există un număr limitat de dale de clasa 1, care ar trebui să fie de 100.000 pentru fiecare țară. Apoi, fiecare nouă achiziție este inferioară clasei 2. Nu puteți vedea ce clasă achiziționați din rețea înainte de a o achiziționa, deci cel mai bun mod de a determina clasa de teren în țara selectată este din statisticile Marketplace sau Country, unde puteți vedea ce clase sunt pentru vânzare sau câte țigle au țara.

Statistici de țară în care puteți vedea numărul de plăci boght.
Piață unde puteți vedea clasa de teren pentru fiecare ofertă.

 

Piata de desfacere

Terenul poate fi vândut doar unui alt jucător folosind piața. Aceasta este o parte importantă a Earth2.io, unde puteți găsi câteva dale interesante cu reducere și, de asemenea, vă puteți vinde terenul și vă puteți retrage fondurile.

 

Vând teren pe piață

Când doriți să vă puneți terenul pe piață, accesați profilul dvs. și faceți clic pe linkul Editare / Vânzare . Apoi puteți alege prețul și faceți clic pe caseta de selectare Publicitate în piață . Majoritatea jucătorilor vor achiziționa terenuri sub valoarea de piață, așa că probabil ar trebui să acordați o reducere.

 

Achiziționarea de pe piață

Achiziționarea de pe piață este cea mai bună modalitate de a economisi niște bani. Accesați Marketplace, faceți clic pentru a vizualiza proprietatea preferată, apoi faceți clic pe Vizualizare, Cumpărați sau Licitați. Apoi, puteți vedea plăci de vânzare, istoric și puteți face oferta sau cumpărați proprietăți.

 

Pump and dump – reduceri false!

Uneori, când accesați Marketplace puteți vedea reduceri foarte mari, cum ar fi 90% și mai mult. Acest lucru este cauzat de practicile de pompare și descărcare. Aceste vârfuri vor dispărea după un timp, așa că verificați valoarea menționată mai jos.

Reduceri false.

Când vedeți reduceri foarte mari, ar trebui să accesați detaliile proprietății și să verificați valoarea terenului nou, unde puteți vedea prețul real al proprietății. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, prețul redus (22 USD – 90%) este mai mare decât prețul real al terenului nou, astfel încât acest teren nu este deloc redus.

 

Cum să câștigi bani cu Earth2.io

Bine, să fim sinceri, folosim / jucăm Earth2 pentru a face bani. Voi explica modalitățile de bază cum să o faceți.

 

Cumpărați scăzut – vindeți scump

Modalitatea de bază de a câștiga bani este prin vânzarea terenului. Puteți cumpăra niște plăci de teren, le țineți o vreme și când prețul va crește, îl puteți vinde pentru mai mulți bani. Acest lucru poate fi realizat numai utilizând piața. Informațiile sunt descrise în secțiunea Marketplace.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Economic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…