Acasa Front Şefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă

Şefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă

2 min read
0
0
219

Şefa firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv, Daniela Niţă, a fost găsită moartă, au declarat surse pentru Adevărul. Daniela Niţă deţinea firma de artificii livrate clubului în noaptea concertului Goodbye to Gravity, care au pornit incendiul din 30 octombrie 2015.

„În data de 16.08.2021, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, potrivit unei informări a Poliţiei Capitalei.

Niţă Daniela, patroana firmei de artificii, a primit 12 ani si 8 luni de închisoare, fiind cea mai dură pedeapsă decisă pentru o persoană anchetată în Dosarul Colectiv. Condamnarea era în prima instanţă.

Până la acest moment nu se ştie cauza morţii şi nici dacă a fost sau nu sinucidere. Legiştii de la INML urmează să stabilească împrejurările în care Daniela Niţă a murit.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Vlad Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din România, arestat pentru trafic cu cocaina

Vlad-Cristian Timiș, fiul patronului Cris-Tim, cel mai mare producător de mezeluri din Rom…