Acasa Front Rosal a murit, traiasca Rosal! Administratia orasului Ploiesti a incheiat socotelile cu Rosal Grup, în schimb a desemnat pentru curățenie o alta firma cumparată de Rosal Grup

Rosal a murit, traiasca Rosal! Administratia orasului Ploiesti a incheiat socotelile cu Rosal Grup, în schimb a desemnat pentru curățenie o alta firma cumparată de Rosal Grup

2 min read
0
0
287

„Rosal nu mai prestează în Ploiești pe contractul de curățenie căi publice și deszăpezire, singurul contract care era manageriat de către Primăria municipiului Ploiești!

Astăzi a fost semnat contractul cu operatorul Blue Planet Services pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire pe perioada de maximum 3 luni, până la încheierea noii licitații.

De la finalul acestei săptămâni, noul operator va începe activitatea în orașul nostru.

Mulțumesc public Consiliului Local Ploiești pentru faptul că am stat umăr la umăr în această decizie!” a anunțat primarul Andrei Volosevici pe pagina sa oficiala de Facebook.

Un anunț triumfător, o victorie a noii administrații și totodata un licăr de speranța pentru cetatenii municipiului îngropati în gunoaie.

Însă ce nu cunosc ploieștenii este faptul ca victoria asupra Rosal este doar o iluzie!

Lupta primarului ” umăr la umar” cu cei din Consiliul Local împotriva Rosal Grup, s-a finalizat cu o victorie a grupului de interese Rosal Grup.

Potrivit Profit.ro, SC Blue Planet Services SRL a fost cumpărată în 2018 de Rosal Grup, firmă fondată de Silviu Prigoană. SC Blue Planet Services SRL se află pe piaţă din 2013, fiind o firmă destul de mică, după cum arată sursa citată.

Aceeasi Marie cu alta palarie!

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Scurtă istorie a ploiestiului! De la instalații de foraj petrolier, la blugi, cartofi prajiti si hamburgeri

Prahova unul dintre cele mai industrializate județe din țară,  avea înainte de Revoluție u…