Acasa Campina Reabilitarea termică a blocului 7ABC, de pe Bulevardul Carol din Campina, se va face pe fonduri europene

Reabilitarea termică a blocului 7ABC, de pe Bulevardul Carol din Campina, se va face pe fonduri europene

1 min read
0
0
430

Primarul Alin Moldoveanu a semnat astazi, la sediul ADR din Călărași, contractul de finanțare pentru încă un proiect cu fonduri europene, pentru Câmpina. Este vorba despre reabilitarea termică a blocului 7ABC de pe Bulevardul Carol I”, un proiect în valoare de 3.772.524 lei.

Cererea de finanțare pentru această investiție a fost depusă de administrația câmpineană în toamna anului 2018, proiectul fiind blocat apoi în faza de precontractare. Noua administrație locală, aleasă în urma alegerilor din septembrie 2020, a reluat procedurile pentru acest proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 3.772.524 lei.

Din această valoare, contribuția de la bugetul local va fi de aproximativ 1,68 milioane lei (sumă care reprezintă cheltuielile neeligibile ale proiectului și cofinanțarea de 40% din cheltuielile eligibile). Asociația de Proprietari de la cele trei scări ale Blocului 7ABC va suporta o parte din cheltuieli în cuantum total de 928.765 lei, bani care vor fi plătiți de la bugetul local și recuperați apoi de la asociație în termen de zece ani de la finalizarea lucrărilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…