Acasa Front Primar la 26 de ani! A întrerupt domnia primarului PNL prin mesaje gen : „Va rog sa nu ma votati!”

Primar la 26 de ani! A întrerupt domnia primarului PNL prin mesaje gen : „Va rog sa nu ma votati!”

3 min read
0
0
516

Pârwuşor Ţicu Ezekiel Belţic are doar 26 de ani şi a câştigat funcţia de primar al oraşului Salcea, obţinând mai multe voturi decât cei 7 contracandidaţi ai săi la un loc. Ezekiel a demonstrat că la alegerile locale contează mai mult omul decât partidul. Tânărul nu a mai făcut politică până acum şi a candidat din partea unui formaţiuni politice fără notorietate.

Pârwuşor Ţicu Ezekiel Belţic a câştigat funcţia de primar al oraşului Salcea, în urma alegerilor de pe 27 septembrie, cu un scor la care nici el nu se aştepta. Tânărul de 26 ani a candidat din partea Partidului Alternativa Dreaptă şi acum este cel mai tânăr primar din judeţul Suceava. El a întrerupt domnia primarului PNL Ilie Lungu, care îşi încheie astfel cel de-al patrulea mandat.

Ezekiel şi-a dorit să fie primar încă din şcoala gimnazială, iar prietenii lui de atunci pot să confirme lucrul acesta. S-a hotărât să candideze la începutul acestui an, după care a luat legătura, după spusele sale, cu sute de instituţii de la care a obţine peste 1.000 de documente în baza cărora şi-a construit campania electorală.

Până la vârsta de 26 de ani, Ezekiel a şi-a făcut studiile, apoi a lucrat în învăţământ, după care a fost economist al unei firme private. „Nu am făcut ceva remarcabil în comunitate. Nu am făcut proiecte şi investiţii. Nu pot să vă mint”, a declarat tânărul. „Nu le-am promis nici apă, nici canalizare, nici gaz“

Aceste alegeri au fost castigate de actualul primar din Salcea pe modelul celebrului personaj din filmul  ” Titanic Vals”, interpretat magistral de Grigore Vasiliu Birlic, care in ziua premergatoare alegerilor a urcat la tribuna si le-a strigat alegatorilor:” Va rog sa nu ma votati!”

A doua zi, spre surprinderea lui, a fost ales cu o majoritate covarsitoare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Actorul Serban Pavlu, cunoscut din serialul „Umbre”, va participa duminica 31 octombrie la cursa de biciclete de la Seciu, Prahova

Duminica 31 octombrie va avea loc în județul Prahova cursa de biciclete ” Seciu̶…