Acasa Front Primar la 26 de ani! A întrerupt domnia primarului PNL prin mesaje gen : „Va rog sa nu ma votati!”

Primar la 26 de ani! A întrerupt domnia primarului PNL prin mesaje gen : „Va rog sa nu ma votati!”

3 min read
0
0
718

Pârwuşor Ţicu Ezekiel Belţic are doar 26 de ani şi a câştigat funcţia de primar al oraşului Salcea, obţinând mai multe voturi decât cei 7 contracandidaţi ai săi la un loc. Ezekiel a demonstrat că la alegerile locale contează mai mult omul decât partidul. Tânărul nu a mai făcut politică până acum şi a candidat din partea unui formaţiuni politice fără notorietate.

Pârwuşor Ţicu Ezekiel Belţic a câştigat funcţia de primar al oraşului Salcea, în urma alegerilor de pe 27 septembrie, cu un scor la care nici el nu se aştepta. Tânărul de 26 ani a candidat din partea Partidului Alternativa Dreaptă şi acum este cel mai tânăr primar din judeţul Suceava. El a întrerupt domnia primarului PNL Ilie Lungu, care îşi încheie astfel cel de-al patrulea mandat.

Ezekiel şi-a dorit să fie primar încă din şcoala gimnazială, iar prietenii lui de atunci pot să confirme lucrul acesta. S-a hotărât să candideze la începutul acestui an, după care a luat legătura, după spusele sale, cu sute de instituţii de la care a obţine peste 1.000 de documente în baza cărora şi-a construit campania electorală.

Până la vârsta de 26 de ani, Ezekiel a şi-a făcut studiile, apoi a lucrat în învăţământ, după care a fost economist al unei firme private. „Nu am făcut ceva remarcabil în comunitate. Nu am făcut proiecte şi investiţii. Nu pot să vă mint”, a declarat tânărul. „Nu le-am promis nici apă, nici canalizare, nici gaz“

Aceste alegeri au fost castigate de actualul primar din Salcea pe modelul celebrului personaj din filmul  ” Titanic Vals”, interpretat magistral de Grigore Vasiliu Birlic, care in ziua premergatoare alegerilor a urcat la tribuna si le-a strigat alegatorilor:” Va rog sa nu ma votati!”

A doua zi, spre surprinderea lui, a fost ales cu o majoritate covarsitoare.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…