Acasa Eveniment Prahova este judeţul care a raportat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Prahova este judeţul care a raportat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

2 min read
0
0
152

Prahova este judeţul care a raportat cele mai multe cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, conform raportului Institutului de Sănătate Publică.

De la începutul pandemiei, în Prahova au fost făcute 15247 de teste din care 331 în ultimele 24 de ore. Practic una dintre trei persoane testate este pozitivă.

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2373 de persoane. Dintre acestea, 257 au fost declarate vindecate şi externate, iar 96 au decedat. Ultimele trei decese raportate au fost în cazul a trei persoane de sex feminin, cu vârstele de 42,63 şi 69 de ani.

În Prahova, în prezent, sunt active opt focare cu 192 de persoane, în total, confirmate cu noul coronavirus.

Numărul de teste realizat în judeţ, de la începutul epidemiei şi până în prezent, este de 14916. Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 26 de pacienţi, dintre care 16 sunt ventilaţi.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, la nivelul judeţului Prahova, Direcţia de Sănătate Publică a emis 154 de decizii de izolare şi 1348 de decizii de carantină.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

In Parcul Municipal Ploiești Vest a fost realizata cea mai mare expoziție de sculptură monumentală din România

In Parcul Municipal Ploiești Vest este in desfasurare un proiect al Asociației Culturale “…