Acasa Front Polițiștii care l-au oprit pe procurorul Daniel Horodniceanu au greșit!

Polițiștii care l-au oprit pe procurorul Daniel Horodniceanu au greșit!

4 min read
0
0
613

Printre valurile acuzatoare revarsate din toate părțile de catre mass-media în ceea ce privește cazul procurorului Daniel Horodniceanu, vrem sa aducem astăzi o alta perspectivă a cazului.

O patrulă de poliție ce își desfășoară activitatea de noapte pe șoseaua principala a unui sat oprește un auto care clar ” a intraznit ” să depășească echipajul (fustrarea echipajului de poliție de la țară. Sa nu-l depășești!)

Sa nu uitam că primul argument al polițistului pentru oprirea autoturismului nu a fost ” nesemnalizarea la schimbarea direcției de mers” așa cum a sucit-o ulterior, ci motivul invocat în prima fază a fost depășirea vitezei legale constatat de el pentru că mașina de poliție se deplasa cu 50 km/h. 😃😃😃Cum sa spui așa ceva? Cum să oprești in temei legal un auto pentru că a depășit viteza legala in contextul in care tu nu ai aparat radar omologat. Sa nu mai spun că ulterior văzând stupiditatea motivelor pentru oprire au balmasit ceva cu nu știu ce furturi de animale….lăsând conducătorul auto sa plece după un întreg scandal cu un avertisment verbal….nici măcar scris!

Așa se întâmplă când nu ai experiență rutiera și ai doar atribuții pe aceasta linie in zona rurală.

După ce s a auzit motivația oprii normal că lucrurile au degenerat, însă agentul care pare destul de isteț și-a dat seama de inepția motivației și ulterior a sucit-o cu ” n- ați semnalizat”.

De aici în colo au urmat niste înregistrări care nu sunt, clar, de pe bodycam urile de serviciu, insa ceea ce vreau sa subliniez este faptul că nu așa ar trebui abordată munca de poliție. Nu te iei că ” boala de omul sanatos” pe drum de cetățeni. Noaptea….o singura mașină pe șosea, o oprești sa i spui că a depășit viteza și după că n a făcut semnalizarea „clik- clik”.

Știu că poporul vrea „sânge” însă cu toții suntem șoferi și doresc sa va așezați imaginar la volanul mașinii personale oprite, noaptea, de un echipaj de poliție care va spune că ati depășit viteza legala fara că ei sa utilizeze un aparat radar iar ulterior sa se succeasca și va spuna că nu a făcut semnalizarea clik- clik. Scuzați- mă dar asta nu e munca de poliție!

In rest totul e can-can!

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Marea asfaltare! Bulevardul Independentei din Ploiesti, o lucrare aproape de final unde-ti rupi mașina peste gurile de canal

De ceva vreme pentru decongestionarea traficului rutier, în orașul Ploiești, s-a luat deci…