Acasa Front Ploiesteanul Alex Voicu are nevoie de sponsor pentru a lupta pe 25 februarie la Colosseum Tournament

Ploiesteanul Alex Voicu are nevoie de sponsor pentru a lupta pe 25 februarie la Colosseum Tournament

6 min read
0
0
1,619

Voicu Alexandru Marian alias ” The Gentleman” (născut la Ploieşti, judetul Prahova în data de 04.05.1996) este un luptător de kickbox care a îmbogăţit sportul românesc cu multe medalii şi cupe de aur. Recunoscut datorită frecvenţei loviturii puternice de brate, Alex Voicu este considerat a fi unul dintre cei mai buni luptatori de kickbox din România, la categoria de -70 kg.

Născut în oraşul Ploieşti în anul 1996, Alex Voicu şi-a petrecut copilăria în satul Dumbrava din judeţul Prahova, unde şi-a dezvoltat şi pasiunea pentru kickbox.

Astazi Mediasud.ro a intrat in sala de antrenament pentru a lua un scurt interviu tanarului luptator ploiestean:

R: Spune-mi câteva cuvinte despre tine și despre cariera ta sportivă!

A: Sunt Alex Voicu, am 24 de ani. Cariera sportivă a început în anul 2013 la clubul Dacia Marțial Arts și de doi ani de zile la ACS Felix Kombat Gym Ploiesti.
In ce aproape 8 ani de carieră sportivă am reușit să câștig nenumărate competiții și titluri naționale și internaționale.
In 2016 am făcut pasul către profesioniști unde am devenit campion european WKU.

R: Ce palmares la profesioniști ai?

A: 11victorii, 3 înfrângeri și un egal! Sub îndrumarea maestrului Stelu Felix am câștigat centura europeană WKU plus alte competiții pro, naționale și internaționale.

R: Când și unde ai următoarea înfruntare?

A: Pe 25 februarie la București în cadrul promoției Colosseum Tournament in ediția cu numărul 23. Aici voi lupta in stilul Kickboxing

R: Cine îți va fi adversar?

A: Adversarul este Flavius Boiciuc un sportiv cu multă experiență internațională, foarte cunoscut!

R: Ce hobiuri ai?

A: Cochetez de o perioadă cu actoria unde am deja câteva proiecte in derulare.
De asemenea în timpul liber scriu poezii. Practic încerc să îmi dezvolt și această latură artistică.

R: Sa inteleg ca pentru aceasta lupta duci lipsa de sponsori.

A: Da! Orice implicare financiara din partea sponsorilor m-ar ajuta enorm pentru ca aceast turneu este unul costisitor si de nivel inalt! Pentru sponsori va fi o oportunitate de promovare pentru ca luptele sunt televizate. Cei care vor sa se implice o pot face contactandu-l pe antrenorul si promotorul meu, Stelu Felix, pe Messenger. Il gasiti exact asa: ” Stelu Felix”

R: Iti urez mult succes!

A: Multumesc!

Turneul Colosseum este o companie de kickboxing și de promovare a artelor marțiale mixte cu sediul în România, deținută de Gabriel Georgescu. Este una dintre cele mai mari promoții de kickboxing din țară și își ia numele de la Colosseum.

Colosseum Tournament promovează și antrenorii și cluburile de kickboxing ale României. În spatele fiecărui sportiv se află întotdeauna un om care parcurge drumul greu al pregătirii si suferă sau se bucură lângă elevul lui. Această persoană este antrenor, de multe ori părinte si mentor.

Stelu Felix este unul dintre antrenorii experimentați ai României. Aflat la cârma Clubului Felix Kombat Gym , a reușit să devină o figură marcantă a sporturilor de contact din România, atât prin sportivii lui cât si prin implicarea lui in calitate de Supervizor si Matchmaker in Galele Colosseum Tournament.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

În data de 2 octombrie se ard facturile la Universitate

„Dacă factura ta la energie sau gaz a explodat atunci vino cu ea la Universitate pe …