Acasa Eveniment Persoanele de peste 65 de ani nu vor mai putea părăsi locuința

Persoanele de peste 65 de ani nu vor mai putea părăsi locuința

2 min read
0
0
183

Ludovic Orban: Persoanele de peste 65 de ani nu vor mai putea părăsi locuința, dar vor putea merge să se aprovizioneze între anumite ore ale zilei, în care magazinele îi vor servi exclusiv pe ei. Ordonanța militară va fi prezentată în cursul acestei seri.

Premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă în contextul crizei coronavirusului, prima după ieșirea din izolare și după ce rezultatul testului pentru toți membrii guvernului a ieșit negativ, în care a vorbit despre măsurile de carantină anunțate anterior de președintele Iohannis.

Prim-ministrul a anunțat că pensionarii vor putea ieși din casă între anumite intervale și a negat că aceștia nu vor putea ieși deloc din case. „Există o informație falsă privitor la persoanele de peste 65 de ani. Pot ieși din casă. Pentru a-i proteja va exista un orar pentru pensionari. Se vor putea deplasa în farmacii, alimentare într-un orar stabilit în care să nu interacționeze cu ceilalți cetățeni. Luăm în calcul să impunem un interval de timp pentru magazine exclusiv pentru aceste persoane”, a precizat acesta.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Soldații. Povestea reala ploieșteanului Vasile Pavel din Radu de la Afumati

„Soldaţii. Poveste din Ferentari”, în regia Ivanei Mladenovic, după romanul omonim scris d…