Acasa Diverse Pentru ca serveau masa gratuit la un restaurant din oras, mai multi politisti de la Biroul de Politie Rutiera Iasi au fost retinuti

Pentru ca serveau masa gratuit la un restaurant din oras, mai multi politisti de la Biroul de Politie Rutiera Iasi au fost retinuti

3 min read
0
0
1,980
În urmă cu o oră, polițiștii de la Direcția Generală Anticorupție Iași au descins la birourile Poliției Rutiere de la Municipiu. Informațiile obținute până la aceast oră arată că șase lucrători ai Poliției Rutiere au fost escortați pentru audieri. Infracțiunile anchetate de DGA sunt luare de mită și trafic de influență. Dosarul este instrumentat de către DNA, sugerând că faptele de corupție sunt grave, iar persoanele implicate au funcții importante.

Audierile polițiștilor de la Biroul de Politie Rutieră Iasi la DNA s-au încheiat . Trei polițiști si un angajat de la restaurantul „Mamma Mia”, un restaurant celebru in oras, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Surse apropiate anchetei informează că s-au reținut 47 de acte materiale, asupra cărora există dovezi, reprezentând mită primită de polițiști de la patronul restaueantului „Mamma Mia” sub formă de produse alimentare.

Filajul DGA și DNA asupra faptelor comise a durat 8 luni.

Polițiștii de la Rutieră erau obișnuiți să mănânce gratis la „Mamma Mia”, iar în schimb acordau clemență șoferilor de la această firmă care livrează mâncare prin oraș.

Până la această oră, identitatea celor reținuți nu a putut fi aflată.

Surse apropiate anchetei anunță că audierile continuă și la această oră, fiind implicați foarte mulți polițiști de la Rutieră.

Una din acuzații este hilară: tot Biroul Rutier este acuzat că mânca gratis la „Mamma Mia”, oferind în schimb protecție în trafic mașinilor de livrări ale pizzeriei din Centru.

Anchetatorii i-au filat efectiv pe polițiști, numărându-le câte ciorbe și porții de pizza mâncau la prânz, la „Mamma Mia”. În schimb, niciunul dintre șoferii de pe mașinile „Mamma Mia” nu era amendat dacă încălca regulile de circulație, precizeaza sursa reporteris.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a salvat doi politisti si un jandarm

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm…