Acasa Front Partidul Prahova in Actiune ” un foc de paie” sau un proiect asimilat de PNL?

Partidul Prahova in Actiune ” un foc de paie” sau un proiect asimilat de PNL?

3 min read
0
0
814

Partidul Prahova în Acțiune a fost fara doar si poate surpriza alegerilor locale din septembrie. Acesta a reușit să obțină trei mandate de consilieri județeni, două mandate de consilieri locali la Ploiești, precum și mai multe mandate de consilieri locali în localități din județ.

Dupa o lansare bazata pe candidati tineri, cu viziuni noi, Partidul Prahova in Actiune a reusit sa „smulga” o parte din electoratul partidelor ” istorice”.

Idealurile si țelul candidatilor noului partid s-au stins odata cu reusita in alegeri. Ajunsi in faza a doua, in etapa întelegerilor si a aranjamentelor intre partidele castigatoare, noul partid PPA a primit o oferta generoasa din partea PNL. Umbla vorba prin targ ca proaspetii castigatori au renuntat la sustinerea propriului proiect si au agreat trecerea in randurile batranului partid.

Pentru a afla daca este real zvonul fuziunii cu PNL-ul, mediasud.ro la contactat pe domnul Razvan Toma Stanciulescu, proaspat consilier din partea PPA, care a declarat urmatoarele:

„La două săptămâni după Alegerile locale, la fel ca celelalte partide, Partidul Prahova în Acțiune se află în mijlocul negocierilor politice – care au ca scop poziționarea noastră cât mai bună în guvernarea locală pentru următorii patru ani, astfel încât să putem realiza cât mai mult din ce ne-am propus şi să avem o influență cât mai mare în luarea deciziilor.
Totodată, din calitatea mea de consilier local – separat de negocierile politice la nivel de partid, am discuții tehnice cu viitorul primar şi colegi din Consiliul local, pentru o cât mai bună tranziție şi o cât mai bună colaborare în noua legislatură.
Rezultatele tuturor negocierilor vor fi anunțate după finalizarea acestora, prin comunicate oficiale de presă.
Până atunci, rămâne valabil ce a spus Seniorul Corneliu Coposu – Negociem orice, dar nu negociem principii!”

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…