Acasa Diverse Pana pe 31 august, Templul Satanic oferă „Bursa Diavolului” pentru absolventii care doresc sa urmeze studii superioare

Pana pe 31 august, Templul Satanic oferă „Bursa Diavolului” pentru absolventii care doresc sa urmeze studii superioare

5 min read
0
0
133

Templul Satanic din Salem, Massachusetts, vrea să ajute absolvenții de liceu care doresc sa urmeze studii superioare si aplica pentru „Bursa Avocatului Diavolului”.

Organizația care luptă pentru separare între religie și treburi publice va prezenta absolvenților din 2020 aceasta bursa care va fi acordata la doi câștigători si va fi in valoate de 500 de dolari.

Solicitanții interesați sunt invitați să trimită un răspuns creativ sub forma unui eseu, poezie, operă de artă sau film si sa răspunzânda la una dintre cele două întrebări afisate.

Una dintre ele întreabă ce au făcut solicitanții pentru promovarea obiectivelor și misiunii templului iar cea de-a doua cere o descriere a unui profesor care „ți-a zdrobit spiritul, ți-a subminat încrederea în sine și te-a făcut să urăști în fiecare minut când ai fost obligat să fii la școală”.

Perioada de înscriere a burselor a fost deschisă luni. Malcolm Jarry, co-fondatorul organizației, a declarat miercuri la CNN că au fost primite 50 de cereri.

Jarry a spus că ideea a apărut atunci când un elev de liceu i-a trimis un e-mail pentru a cere o scrisoare de recomandare pentru o bursă religioasă care i se oferea la școala ei.

„Am fost dezamăgit că nu a primit bursa și am văzut acel moment ca o oportunitate de a oferi propria noastră bursă care să reflecte valorile noastre”, a spus el.

Grupul, cu sediul în Salem, Massachusetts, spune că misiunea lor este „de a încuraja bunăvoința și empatia în rândul tuturor oamenilor”. Membrii consideră că Satana este un „constructie literara”, nu o ființă reală.

Site-ul Templului Satanic spune că grupul susține „urmărirea cunoașterii. „Studenții sunt adesea așteptați să-și laude școlile, în ciuda faptului că mulți dintte ei suportă abuzuri din partea facultății, administrației și colegilor”, a spus Jarry.

„Este obișnuit să auziți o persoană de succes vorbind despre un profesor care l-a inspirat, dar nu recunosc niciodată că după 13 ani de școală, au fost destul de norocoși dacă au întâlnit doar unul.”

Templul Satanic a folosit simboluri ale Satanei pentru a atrage atenția asupra a ceea ce ei vad drept o ipocrizie in simbolurilor creștine. Ani de zile, au solicitat să aibă o statuie masivă a lui Baphomet – care are ​​cap de țap si este un simbol legat de Satan. S-a cerut instalarea ei în statului Oklahoma, in Capitoliu, loc care adăposteste o statuie ce simbolizeaza cele Zece Porunci.

Bursa este deschisă până pe 31 august. Câștigătorii vor fi anunțați pe site-ul templului pe 15 septembrie.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Se deschid sase parcari publice in municipiul Ploiesti. Tariful de parcare poate fi achitat prin SMS

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința publicului faptul că, începând cu data de 26 ianuarie…