Acasa Front OLLIE a făcut spectacol cu Troia. MFC Troia- MFC Oilfriends Ploiesti 1-12

OLLIE a făcut spectacol cu Troia. MFC Troia- MFC Oilfriends Ploiesti 1-12

3 min read
0
0
83
Luni seară, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport, formaţia noastră a învins echipa MFC Troia, cu scorul de 12-1.
Partidă a început slab pentru Oilfriends, care s-a văzut condusă destul de repede. După acest început cu frâna de mână trasă, băieţii lui Robert Mălescu au turat motoarele şi egalarea a venit la scurt timp, după ce Costin Stoica a transformat penalty-ul scos de Alin Lazăr.
După o combinaţie rapidă, Alexandru Rusu a adus-o pe Ollie în avantaj, ca imediat după, golgheterul echipei, Cătălin Constantin să marcheze pentru 3-1. Proaspăt venit la echipă, Ciprian Neacşu a adus liniştea în tabăra bleu-albastră, stabilind şi scorul pauzei; MFC Troia – Oilfriends 1-4.
Mitanul doi a început perfect pentru Mălescu & co., acelaşi Ciprian Neacşu a marcat după un o serie de pase excelente, iar jocul bun pe fondul de atac a mai dus la marcarea a încă unui gol; Laurenţiu Dobre s-a aflat la finalizare, însă şi cu uşorul avantaj al unui adversar, care a deviat şutul său în propria poartă.
Ollie a scăpat cu faţa curată
 la şutul expediat de Niculae Iacob, apărat de Iulian Strelciuc, iar pe contraatac, Valentin Lazăr să facă 7-1. Tot Iacob putea să mai reducă din diferenţă, însă „îngerul” nostru păzitor s-a aflat la post, Iuli apărând încă un şut al adversarului.
După un Lazăr a mai venit unul, de această dată mai mic; Alin a spart gheaţa în acest sezon. De asemenea, la scurt timp, un alt jucător debutant pe lista marcatorilor noştri, Laurenţiu Dumitru, a dus scorul la 9-1. Fără vreo replică, Troia a mai încasat un gol; Alin Lazăr reuşind şi el „dubla”, iar Costin Anghel a aliniat perfect cifra 1: 11-1. În cele din urmă, Marian Matei a închis tabela, iar după această victorie, Oilfriends stagnează încă în clasamentul Ligii Minifotbal, după 13 etape scurse din actuala stagiune.
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

USR vrea, dar nu prea, interzicerea pacanelelor

USR a declanșat o campanie in care dorește strângerea de semnături pentru interzicerea pac…