Acasa Front Mircea Badea cere arestarea lui Traian Berbeceanu

Mircea Badea cere arestarea lui Traian Berbeceanu

3 min read
0
0
273

Intr-o interventie la Antena 3, in emisiunea lui Mihai Gadea, cunoscutul prezentator Mircea Badea a facut un comentariu despre statul de drept, care l-a arestat pentru niste afirmatii pe vloggerul Colo si care judeca cu dubla masura aceasta infractiune de care se face vinovat si Traian Berbeceanu in opinia moderatorului emisiunii ” In gura presei”.

„Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube. Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (…) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut. Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

„Ce a spus este o mizerie inimaginabilă! O mizerie!”, a intervenit Mihai Gâdea.

„Asta este de la sine înțeles. Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu. A spus în felul următor despre mine acum un an: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!
Eu, personal, nu am o problemă cu ce a scris Berbeceanu. Repet: îl aștept oricând. Și acum, dacă vine, în timpul emisiunii, măcar să-l filmăm în direct. Nu am nicio problemă. Nu mi-e frică absolut deloc. Nicio problemă. Dar mă gândesc, dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard. Dacă vloggerul Colo a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru porcăria pe care a spus-o, păi hai să le punem în oglindă!” a explicat Mircea Badea
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Inregistrarea video in care manelistul Costel Biju ” ameninta” cu farmece un politist din comuna Paulesti

Cunoscut in lumea manelistilor sub numele de Costel Biju, celebrul cantaret a trecut de cu…