Acasa Front Mesajul Sinducatului ” Mihai Viteazul” după moartea politistului local din Ploiești

Mesajul Sinducatului ” Mihai Viteazul” după moartea politistului local din Ploiești

2 min read
0
0
103

Se pare ca angajatii din mult hulita Politie Locală sunt si ei la fel de mult supusi riscurilor in lupta cu Covid 19. Sa nu uitam ca in aceasta perioada  in care foarte multe persoane aflate in izolare sunt verificate la domiciliu de catre angajatii Politiei Locale.

Sorin Matei (53 de ani), unul dintre cei mai vechi poliţişti locali din Ploieşti, a murit în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Bărbatul fusese internat în urmă cu aproximativ o lună, dar nu a răspuns la tratament şi a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Primele simptome au apărut spre finalul lunii noiembrie 2020, iar starea de sănătate a poliţistului local s-a agravat, motiv pentru care a fost transferat la Terapie Intensivă unde a fost tratat timp de câteva săptămâni.

Sorin Matei avea şi alte afecţiuni medicale, iar tratamentul primit nu l-a ajutat în lupta cu noul coronavirus.

La Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti mai este internat un poliţist local şi el infectat cu SARS-CoV-2, iar alţi cinci colegi sunt în izolare.

Sindicatul Politiei Locale „Mihai Viteazul” a transmis urmatorul mesaj:

„Din pacate aseara, dupa o grea lupta cu virusul asta nenorocit, colegul nostru Sorin Matei din cadrul Serviciului Circulatie, a pierdut lupta cu viata! Ne exprimam profund regretul si transmitem sincere condoleante colegilor, familiei si prietenilor! Dumnezeu sa te odihneasca alaturi de cei drepti!”

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…