Acasa Front ”Lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti

”Lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti

3 min read
0
0
1,055

Înainte de intrarea în cantonament, toţi jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic au fost testaţi pentru COVID-19, se arată pe site-ul oficial al grupării prahovene.

„Start de cantonament. Petroliştii s-au reîntâlnit după mai bine de două luni de la ultimul antrenament efectuat împreună, astăzi începând, în sfârşit, pregătirile pentru faza play-off a campionatului, cea care va decide promovarea în primul eşalon. Respectând protocoalele medicale impuse pentru această perioadă, ”lupii” au intrat direct în cantonament, la Hotel Vigo din Ploieşti, stagiul demarând cu testarea obligatorie pentru COVID-19″, se menţionează pe site-ul citat.

În cantonament au intrat 23 de jucători: Raul Avram, Cezar Lungu, Alberto Olaru, Ştefan Bărboianu, Andrei Răuţă, Adrian Nicolae, Antoniu Manolache, Cristian Sîrghi, Valentin Ţicu, Derlis David Meza Colli, Armando Vajushi, Pol Roige, Laurenţiu Marinescu, Serge Ekollo, Alexandru Saim Tudor, Mario Bratu, Robert Enache, Mihai Niţescu, Leonel Pierce, Gabriel Deac, Hamza Younes, Sergiu Arnăutu şi Ştefan Blănaru.

Singurul absent din lotul condus de antrenorul Costel Enache este portarul Cristian Apostolachi, cel care a revenit din Republica Moldova în 17 mai şi se află, pentru încă o săptămână, în autoizolare la domiciliu.

Federaţia Română de Fotbal a stabilit prin Comitetul de Urgenţă ca la nivelul Ligii a II-a, din cauza pandemiei de COVID-19, să se mai dispute din acest sezon doar un play-off între primele şase echipe din fruntea clasamentului: UTA Arad, CS Mioveni, Turris Turnu Măgurele, FC Argeş, Petrolul Ploieşti şi Rapid.

La finalul play-off-ului, primele două echipe vor promova direct, cea de-a treia urmând să dispute un baraj cu formaţia clasată pe locul 12 în Liga I, precizeaza rl.ro

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Comisar de politie a divulgat unui suspect că va fi supravegheat și că i se va percheziționa domiciliul

Direcția Națională Anticorupție (DNA) anunță trimiterea în judecată sub control judiciar a…