Acasa Eveniment Lipsa pistolului electrosoc face inca o victima! Inregistrarea video a descinderii la adresa barbatului care s-a aruncat de la balcon

Lipsa pistolului electrosoc face inca o victima! Inregistrarea video a descinderii la adresa barbatului care s-a aruncat de la balcon

1 min read
0
0
520

Poliţia a fost sesizată, vineri, în jurul orei 14,00, prin apel 112, că într-un imobil situat pe un bulevard din Sectorul 3 din Capitală un bărbat dezbrăcat face scandal pe palier şi provoacă distrugeri.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, a început să profereze ameninţări.

Ulterior, bărbatul a ieşit în balcon, a escaladat balustrada, si s-a aruncat de la înălţime. Persoana a decedat la scurt timp.

Fortele speciale au incercat sa tina situatia sub control fara a pune agresorul in pericol, insa lipsa dotarilor cu pistoale electrosoc, a facut astazi inca o victima. Iata mai jos filmul descinderii in care se vede ca dotarea cu Tasere ar fi facut posibila incatusarea persoanei fara a genera victime colaterale. Pistolul cu glont de razboi nu rezolva situatii de violenta pe timp de pace.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Masca din textil interzisă! Nu va mai fi legală purtarea mastilor confectionate acasa

Francezii nu mai pot utiliza în spațiul public măştile sanitare confecţionate acasă. Un de…