Acasa Campina La Campina s-a reusit realizarea unui drum ce ocoleste Calea Doftanei fara a cheltui nici un leu din banii publici

La Campina s-a reusit realizarea unui drum ce ocoleste Calea Doftanei fara a cheltui nici un leu din banii publici

2 min read
0
0
450

În plenul ședinței Consiliului Local din 25 februarie, primarul campinei, Alin Moldoveanu, a evidentiat efortul depus pentru amenajarea drumului ce se intinde de-a lungul raului Doftana, intre podul de la Zorile si fosta rampa de gunoi necesar pentru a se ocoli Calea Doftanei.

Fără a cheltui niciun leu din banii publici am intervenit pentru a amenaja acest drum. S-a lucrat la lărgirea drumului, dar și crearea de alveole pe ambele sensuri. Vom închiria semafoare cu acumulatori, pentru zona în pantă, pentru traficul alternativ. Vreau să mulțumesc oamenilor de bine care ne-au ajutat, cu agregate, dar și cu forța de muncă și utilajele necesare. Fac un apel la toți cei care aleg această rută să nu meargă cu viteză pentru a nu se face gropi în pietriș, atunci când accelerezi brusc sau frânezi brusc. Echipajele Poliției Locale și Poliției Naționale vor patrula prin zonă pentru a atrage atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă. Este în mare parte traseul care va fi folosit pentru viitoarea centură a municipiului Câmpina, proiect depus deja la CNI”, a precizat primarul Alin Moldoveanu

Această nouă alternativă la Calea Doftanei este dedicată exclusiv traficului ușor și are următorul traseu: pod Zorile – drumul de-a lungul râului Doftana – Strada Izvoarelor, pe lângă fosta rampă de gunoi – intersecția străzilor Orizontului, Ecaterina Teodoroiui, Muncii, Izvoarelor, Oborului.

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

O reușită a administratiei locale Campina! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a apropbat proiectul pentru construirea unei săli de sport, la Școala Gimnazială „B.P. Hasdeu”

Astăzi, 14 aprilie 2021, a fost semnat contractul, în valoare de 16.260.252,36 lei, pentru…